Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátokat hova "teszitek"...

A babátokat hova "teszitek" amíg fürödtök?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 08:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez az anyai sors. :) Én beteszem a babahordozóba és beviszem magammal. Imádja nézni a zuhanyrózsás szökőkút "flash"-et.
2010. jún. 1. 09:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Fél éves koráig a kiságyban volt míg tusoltam, utánna a bébi komopba beletettem, és a fürdőben volt belém nézte ahogy tusolok, most már 14 hónapos, én tusolok, ő meg dobálja a kádba nekem a játékokat a kiskádból, s mikor hajat mosom ő is úgy csinl mint én, mossa a haját:) de mikor elfogynak a fürdő játékok néha a frászt hozza rám, mert kimegy a zenélő elemes játékokért, és azt akarja nekem bedobni a kádba!
2010. jún. 1. 09:21
 13/20 anonim ***** válasza:

apukájával van:)

ha véletlen nap közben akarok fürdeni, akkor ott áll a kád mellett velem, vagy járkál a lakásban(20 hónapos)

amikor kicsi volt, babahordóban volt velem a fürdőszobában.

csütörtöki napokon pedig mindig együtt fürdünk, mert akkor kettesben vagyunk:)

2010. jún. 1. 09:43
 14/20 A kérdező kommentje:

Ma megpróbálom a babahordozós módszert:) és beviszem magammal.

Köszi szépen anyucik, jó babázást kívánok mindenkinek :)

2010. jún. 1. 09:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hordozóba teszed, mindenképp a földre tedd, mert egy nagy rúgástól magasról le is tud esni!

Én is beleraktam a hordozóba. Később mikor már járt, mindig be akart mászni a kádba, kirángatta a függönyt, én meg úgy nem szerettem nagyon fürödni, úgyhogy egy ideig akkor fürödtem, mikor este lefeküdt. Kb. 16 hónapos kora óta rászoktattam, hogy mondom "megyek zuhanyozni, nemsokára jövök", és már integet nekem, hogy pápá, és ott hagyom a nappaliban. Kicsi lakás, bababiztosra van alakítva.

2010. jún. 1. 09:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is amíg apa itthon van, aztán mégegyszer úgy hogy hordozóban vagy etetőszékben ücsörög, míg zuhanyzom- nálunk nincs gond a hajmosással.
2010. jún. 1. 09:55
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

Apjával vagy bátyjával fürdik.

Ha én fürdök vele, akkor rögtön rácuppan a cicimre, 15 hónapos:-))

Akkor szoktam fürödni, ha már alszik, ha hajat is mosok, akkor napközben, amúgy este.

2010. jún. 1. 11:22
 18/20 anonim válasza:
Addig a babám megágyaz.
2010. jún. 8. 10:08
 19/20 anonim válasza:
én leültetem a kutyával szemben. Ha megmozdulna szotyi egyből morog, így nem mer megmozdulni sem. A fürdés innentől biztonságos
2010. jún. 8. 13:55
 20/20 A kérdező kommentje:
az utolsó nagyon aranyos :) A kutyus mint babysitter:)
2010. jún. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!