Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vagyok jó anya! Ha ezeket...

Nem vagyok jó anya! Ha ezeket a problémákat nem tudom megoldani, jogosan gondolom ezt magamról? Mi történik?

Figyelt kérdés
2.éjszaka nem alszunk!1órát alszik aztán fent van sirdogál kicsit,össze vissza eszik,megint alszik fél órát és ujra kezdődik minden!nap közben sem az igazi,nyüglödik,látszik hogy fáradt de nehéz elaltatni!lehet kiságyban ,hordozóban ,vagy mellettem, ugyanaz?Én csinálok roszul valamit?vagy beteg?13hetes a baba
2010. jún. 1. 08:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
erdekes ez a pontozas itt. a valaszokat nezve egyik anyuka sem mondta h rossz anya lennel, hanem probalunk vmi javaslatokat tenni es tapasztalatokat osztani, h a mi babonkkal h mukodott. erre megis ket valaszado le lett pontozva.
2010. jún. 3. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy rossz anya! Vannak ilyen babák, akik nyűgösebbek. Szerintem kicsit összekeverte az éjszakát a nappallal, próbálj meg egy napirendet bevezetni, és ahhoz tartani magatokat. Ez biztonságot ad a babának és nem nappal fogja kialudni magát. Sok sikert!
2010. jún. 3. 09:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet növekedési ugrás, 3 hó körül szokott ugyan lenni... én mindig mértem a lányom, mert a szülésem egybeesett egy súlyos műtéttel és akkor oldódott meg a dolog, mikor már lett tejem teljesen - mondjuk ő hasfájós volt nagyon. Órákat ültem vele a karomban, alvás, szopi, alvás, mert ugyan jó alvó, de nehezen alszik el.

Egyébként, lehet h nagyon tünetekkel járó kis fertőzése is lehet. Nálunk volt ilyen és hetekkel később látszott csak pár jellegzetes kiütésből tudta megmondani a dokinéni.

Remélem tudtam segíteni, nálunk ez okozza a nem alvást. A fogaival kapcsolatban, tényleg lehet, hogy jönnek, de ezt könnyen látod te is, ha megnézed az ínyét. Orvos mondta egyébként, hogy nem a fogzás okozza a betegséget, hanem sok esetben a láz, hőemelkedés segíti elő a fog előbújását.

Nem vagy rossz anya. Sötét éjszakákon néha mindenkinek eszébe jut ilyen csacsiság. Próbálj segítséget kérni, ha már nem bírod, csak akad valaki aki vált (esetleg apa), míg kicsit kialszod magad és egyből lesz több tej is.

2010. jún. 3. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a kommenteket, de nem lehet, hogy vizes, nem elég tartalmas a tejed? Megpróbáltad már a tápit? Hátha attól jóllakik?
2010. jún. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!