Nem vagyok jó anya! Ha ezeket a problémákat nem tudom megoldani, jogosan gondolom ezt magamról? Mi történik?
Dehogynem vagy jó anya! Ha nem lennél, akkor nem is foglalkoznál vele, hagynád sírni és kész...
Ami eszembe jutott:
-Esetleg nem lehet, hogy kevés a tej?
-Talán most kezdett fájni a hasa (Infacol, Espumisan...)
-Frontok jönnek, mennek
Ha nem javul a helyzet, beszélj a gyerekorvossal!
Én is arra gondoltam hogy nem elég a tej.de már nagyon fáradt vagyok és nem igazán tudom hogy mit tegyek!Van hogy már oda adom neki a cicit(időn túl is)és akkor legalább elalszik!
Hogy jöhetek rá arra hogy nem elég a tej?
Az öklét meg a rongyit már jó ideje a szájába tömi!
16 hetes a kisfiam, ugyanez megy két napja nálunk is.
Napközben két óránként eszik,éjjel kelt egykor, háromkor,fél ötkor és már itt "ül" az ölemben.Szerintem fogzik, ha meg kevés a tej akkor most rendezi magának a mennyiséget.Én iszom a tejszaporító löttyöket és, mint egy alvajáró keringek a lakásban. Ráadásul ki sem tudunk menni, ebben a rohadás időben.
Nem vagy rossz anya, nem te állítod be a gyereket, foglalkozol vele, ápolod, eteted, felkelsz hozzá, mi mást tehetnél még? Üdv.:K.
Szia!
Én úgy jöttem rá, hogy nem elég a tejem, hogy lefejtem, már akkor is elég kevés jött le 1 ciciből. 2 ciciből volt elég tej 1 étkezésre. Cumisüvegből odaadtam és a 2 cicinyi tejet pillanatok alatt megette. Azóta kellett pótolni.
Szerintem próbáld ki!
Jó babázást!
Én a 2. vagyok.
Ezek szerint nem javult semmit a helyzet??? Azt hidd el, nem vagy rossz anya, most az a kérdés, mit lehetne tenni.
Én most amondó vagyok, hogy beszélj a gyerekorvossal. Súlya egyébként hogy alakul? Lehet, hogy most gyakrabban kellene mérned, így tudnád megfelelő mennyiséget eszik-e.
Ha nem ezzel van a gond, akkor meg tényleg nézze meg a doki, mi lehet a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!