Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vagyok jó anya! Ha ezeket...

Nem vagyok jó anya! Ha ezeket a problémákat nem tudom megoldani, jogosan gondolom ezt magamról? Mi történik?

Figyelt kérdés
2.éjszaka nem alszunk!1órát alszik aztán fent van sirdogál kicsit,össze vissza eszik,megint alszik fél órát és ujra kezdődik minden!nap közben sem az igazi,nyüglödik,látszik hogy fáradt de nehéz elaltatni!lehet kiságyban ,hordozóban ,vagy mellettem, ugyanaz?Én csinálok roszul valamit?vagy beteg?13hetes a baba
2010. jún. 1. 08:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A korából adódóan előfordulhat, hogy jön a foga.Észrevettél más jeleket is?Nyáladzik,az öklét a szájába nyomja,stb.
2010. jún. 1. 08:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem vagy jó anya! Ha nem lennél, akkor nem is foglalkoznál vele, hagynád sírni és kész...

Ami eszembe jutott:

-Esetleg nem lehet, hogy kevés a tej?

-Talán most kezdett fájni a hasa (Infacol, Espumisan...)

-Frontok jönnek, mennek

Ha nem javul a helyzet, beszélj a gyerekorvossal!

2010. jún. 1. 08:05
 3/14 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam hogy nem elég a tej.de már nagyon fáradt vagyok és nem igazán tudom hogy mit tegyek!Van hogy már oda adom neki a cicit(időn túl is)és akkor legalább elalszik!

Hogy jöhetek rá arra hogy nem elég a tej?

Az öklét meg a rongyit már jó ideje a szájába tömi!

2010. jún. 1. 08:08
 4/14 A kérdező kommentje:
most épp alszik!kiterülve.ilyenkor ugy sajnálom,hogy éjszaka nem tud ilyen jol aludni!de kiváncsi vagyok hogy meddig alszik?:)
2010. jún. 1. 08:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

16 hetes a kisfiam, ugyanez megy két napja nálunk is.

Napközben két óránként eszik,éjjel kelt egykor, háromkor,fél ötkor és már itt "ül" az ölemben.Szerintem fogzik, ha meg kevés a tej akkor most rendezi magának a mennyiséget.Én iszom a tejszaporító löttyöket és, mint egy alvajáró keringek a lakásban. Ráadásul ki sem tudunk menni, ebben a rohadás időben.

Nem vagy rossz anya, nem te állítod be a gyereket, foglalkozol vele, ápolod, eteted, felkelsz hozzá, mi mást tehetnél még? Üdv.:K.

2010. jún. 1. 08:29
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Előző vagyok megint.Szerintem nincs olyan, hogy időn túl cicit adni.Ahányszor csak kéri adom.A cici nem csak a kaja-tartó, hanem az innivaló-tartály, a nyugtató cumi és az ANYUKA!!!! Szeretettel:K.
2010. jún. 1. 08:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
2010. jún. 1. 08:36
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
hello, nalunk is ugyanez volt. sajnos nem volt eleg a tejem. en adtam neki cicit ahogy igenyelte es nem orara pontosan hanem igeny szerint. de nagyon jo etvagyu gyerek, es sajnos mar estere a tejcsi nem volt elegendo neki. allandoan ejszakaztam, mikor barmennyire is ellene voltam es olvastam dolgokat ellene, de kenytelen voltam tapival kipotolni. Nalam NEM mukodott h fejtem, mert ugyanis nem volt mit fejni, igy ez a kereslte kinalatos elmelet sem mukodott. En kiegeszittetem tapival a tejcsit eleinte csak ejszakai elalvas elott de az igenye novekedett es a vegen minden szopizas utan. 6 hetes volt a pici mikor el kellett kezdeni a tapit, de nem lett semmivel sem betegesebb, semmivel sem sutabb gyerek h nem tudtam ot 100%ban szopiztatni. Emiatt ne erezd magad rosszul, es nem vagy rossz anya. sajnos ma mar annyira sujkoljak a szopiztatast amivel egyet is ertek ha van teje az anyanak, h en is teljesen rosszul ereztem magam h um merget adok a babanak. de ha egyszer nem tudtam eleg tejet termelni, nem akastzhatom fel magam emiatt.
2010. jún. 1. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy jöttem rá, hogy nem elég a tejem, hogy lefejtem, már akkor is elég kevés jött le 1 ciciből. 2 ciciből volt elég tej 1 étkezésre. Cumisüvegből odaadtam és a 2 cicinyi tejet pillanatok alatt megette. Azóta kellett pótolni.

Szerintem próbáld ki!

Jó babázást!

2010. jún. 3. 09:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Én a 2. vagyok.

Ezek szerint nem javult semmit a helyzet??? Azt hidd el, nem vagy rossz anya, most az a kérdés, mit lehetne tenni.

Én most amondó vagyok, hogy beszélj a gyerekorvossal. Súlya egyébként hogy alakul? Lehet, hogy most gyakrabban kellene mérned, így tudnád megfelelő mennyiséget eszik-e.

Ha nem ezzel van a gond, akkor meg tényleg nézze meg a doki, mi lehet a babával.

2010. jún. 3. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!