Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit fognak csinálni az orvosok...

Mit fognak csinálni az orvosok a babám összenőtt lábujjával?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem észre,hogy a babámnak a nagylábujjt követő 2lábujja egy tőből indul? Lehet ez bajt jelt,lehet ,hogy máshol is lehet baj és a babám nem egészséges? :'(
2017. nov. 6. 07:34
 1/6 A kérdező kommentje:
*.
2017. nov. 6. 07:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha csak a töve van összenőve akkor nincs semmi gond vele. Nekem is olyan a lábam :) Semmi probléma nincs velem se, se egyensúly, se járás semmi.

(Hidd el látott pár ortopédus anno, mert kötött csípővel születtem és oda kellett járni elég sokáig, meg persze tornára)

2017. nov. 6. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, majd elmondják az ortopédián. Más apró rendellenességgel való tapasztalatom szerint ha nem akadályozza, valószínűleg rád lesz bízva a döntés, hogy "megcsináltatod-e" vagy sem.
2017. nov. 6. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugi. Fiamnak is ilyen, mind két lábán, akárcsak az apjának. Semmi bajuk.
2017. nov. 6. 08:07
 5/6 babyboom567 ***** válasza:
47%
enyém is ilyen, anyámé is, férjemé is,semmi bajunk.
2017. nov. 6. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen. Mikor baba volt mondták hogy műtéttel szét választhatják de csak esztétikai jelentősége van. Ő szereti hogy olyan mint az apukájának. Az apukájának csak egyik lába olyan, a kisfiamnak mindkettő.
2017. nov. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!