Hogy kezelték babád összenőtt hüvelynyílását, és összenőtt kisajkait?
Lányom 3,5 éves, utolsó másfél évben már 5ször kellett neki szétszedni, de sajnos mindig összenő, bármit is csinálunk. Nála egy húgyúti fertőzés indította el ezt a dolgot.
Már voltunk vagy 5 orvosnál, mindenki mást mond.
A kenőcs gondolom az Ovestin, de olyan erős a hormontartalma, hogy mindegyik orvos ellenezte.
Így hagyni tényleg nem kéne, mert pang mögötte a pisi és gyulladáshoz vezethet.
Szia, meglepődve olvastalak mert még sosem hallottam ilyen problémáról, nekem fiam van, de most kislányt várunk és így, hogy utána olvastam felkészültebb leszek ..utána olvastam a dolgoknak, sok helyen azt írják, a túlzott krémezés miatt alakul ki az összetapadás stb, nos nem tudom ..viszont találtam egy oldalt belinkelem neked, itt a doki válaszol egy anyukának akinek szintén olyan gondja van mint neked olvasd át, említi benne a vény nélkül kapható gyógyszert is női hormonokat tartalmaz ovestin, olvasd át.Emellett olvastam, hogy urulógushoz is lehet vinni a gyereket ilyen esetben..
köszi a segítséget
én hallottam erről korábban, meg tesóm is mondta hogy figyelni kell erre, pont ezért különös nagy gonddal tisztítottam neki odalenn. 3-4 naponta rendesen széthúzva mindenütt kis fültisztító pácikával, óvatosan, és erre 4 nap alatt nem összenőtt. sose krémeztem neki oda, a popsiját is csak kakilás után krémezem, napi egyszer, törlőkendőt is csak ha nagyon kakis használtam oda. a doki szerint nem a krémektől van, ő szerinte pont hogy azzal kéne kennem, mármint popsikrémmel, persze ezt nem teszem, valahogy nem tartom jónak, szerintem attól nem válna szét. ennek a krémnek utánanézek.köszönöm
6/7es vagyok.Menj be a gyogyszartarba es kerdezd meg kaphatsz-e Avitamin olajat recept nelkul.Nekunk ezt irta fel a doki nem az osztrogenes kremet.
En anno olvastam nem csak a hamosito cuccok(lsd popsikrem/torlo) a hibasak hiszen valami 2eves korig nem termelodik eleg osztrogen ahhoz hogy ez elkerulheto legyen.
Ahhoz kepest en sem hallottam rola elotte es megis eleg gyakran elofordul.
Csak nem tudom annak idejen anyaink eszre sem vettek vagy nem tudom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!