Összenőtt nemi szerv kisbabánál?
Figyelt kérdés
csak most olvastam erről, nem i tudtam, hogy létezik ilyen. 3 hós a kislányom, MINTHA olyan lenne neki, de nem találok pontos leírást, vagy képet (rajzolt is jó lenne akár..), hogy mit is kell nézni. Látszik a hüvelye, a feneke felől a luk felé van egy kis részen egyben a bőr, olyan 1,5cm-en, de alatta látszik egy függőleges sötét csík, mintha az is a hüvelye lenne, csak előtte ott az az átlátszós bőr...
kedden megyünk oltásra, mondom majd a drnőnek, hogy nézze meg. Amúgy ezt nekem kell mondani? Bele szoktak nézni a pelusba, de csak annyira, hogy nincs-e bepirosodva a popsija.
2016. dec. 14. 09:47
1/12 anonim válasza:
Ezt elvileg maguktol megkell nezzek, a vedono es gyerekorvos. Nalunk minden alkalommal ellenoriztèk ezt amikor vizsgalat volt. 5 hónaposomnak osszenott , nem volt nagy valami szerencsere, csak egy vagas, el sem altatták meg semmi hasonló. Nem is vèrzett csak par csepp volt akkor amikor vàgták.
2/12 A kérdező kommentje:
és amit leírtam, az az?
2016. dec. 14. 11:06
3/12 anonim válasza:
Énis most olvastam róla tegnapelött.Énsem tudom,milyen az.De mindenesetre megnézetem makd.Igaz legközelebb januárba lesz orvosi.
4/12 anonim válasza:
Ja igen,velünk pelust leveteti ,de egyszersem láttam,hogy megnézte volna neki.
5/12 anonim válasza:
1#vagyok.
Nemtudom nem en vettem eszre.:/
6/12 anonim válasza:
Nálunk is ez a probléma. :( Nekünk se nézte meg se adoki, se a védőnő, amiért nagyon pipa vagyok. Akinek szét szedte a doki, akkor lefogták a babát? Vagy hogy nyugtattátok hogy ne ficeregjen közbe? Mivel csinálta a doki? Szikével? :( :(
7/12 anonim válasza:
Nem voltam bent, csak az orvos es az aszisztense, tovabb tartott fertotleniteni mint a vagas. Es parr csepp ver volt, korhazi pelust kapott, azon volt az a pâr csepp. Aznap azt mondta csak mosdassam le. Ne ultessem vízbe. Es gyakrabban csereljek pelust 3-4 napig. Nehogy fertozest kapjon.
8/12 anonim válasza:
Nahát én nem engedem hogy egyedül legyen bent. Nem fogom magára hagyni, tuti lekötözik. Nem sírt? Nem hallottad? Teljesen ki vagyok akadva. :(
9/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy lekötik, bár ugye attól is függ, mekkora. én itthon egyedül is simán megnéztem neki, ha szétszedik, szerintem mire rájönne, hogy fáj, már végeznek is. Így leírás alapján legalábbis
2016. dec. 16. 15:17
10/12 A kérdező kommentje:
na ma megnézettem, és igazam volt, egy kis betadinos fülpiszkálóval (vagy annak látszó valamivel) erőteljesebben meghúzogatta ott, szerintem meg sem érezte a lány, nézelődött erre-arra, meg se nyekkent. :) Betadinnal kell kennem pár napig, fürdéskor kicsit erősebben áttörölni ott. És nem szabad a popsikrémet belekenni. Nyilván bele eddig se kentük, de most erre fokozottan figyelünk.
2016. dec. 20. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!