3 hónapos kisbabánál megzavarhatja-e a szoptatást, ha esténként anyatejes pótlást kap cumisüvegből?
Kisfiam 14 hós..még most is tudok fejni és cicizik is
Nálunk a gond az hogy nem eszi mostmár meg cumisüvegből csak ciciből.Pedig kisebb korában,mint a te babád gond nélkül elfogadta..Nem utasította el a cicit.
A te babád se fogja szerintem..úgyhogy ha megeszi belőle add csak onnan.Persze a rendes cicis szopizás se maradjon el
ÉN a most lefejt tejem sajna muszály vagyok vaggy kiönteni,jobb esetben jön a bnőm és elviszi.de ő meg a tápszer mellett van.csak néha gondolkodik :-/ ha érted :-)
Tápszer nincs is itthon, és nem is lesz, ezen vagyok :) De sírni hagyni sem szeretném, mert megszakad a szívem, ráadásul köldöksérve is van. Eddig én is fagyasztottam/kiöntöttem a tejet, most viszont szükség van rá, mert kétségbeesve próbálkozik, és nem lakik jól..
Nagyon köszönöm a válaszod, minden jót kívánok Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!