Kisbabátok mikortól tudott önállóan inni cumisüvegből, pohárból vagy csőrös pohárból? Hogyan tanítgattátok?
Figyelt kérdés
Kislányom 10 és fél hónapos és ha nem fogatom meg vele a cumisüveget, akkor nem fogja magától. Pedig szinte minden alkalommal próbálkozom és együtt fogom Vele. Ráér, kell-e erőltetni? Kell-e emiatt aggódnom?2013. júl. 16. 16:19
1/8 anonim válasza:
Fiam 18 hónapos,7 hónapos kora óta iszik csőrös pohárból,onnantól csak a tápit fogadja el cumisüvegből. 14 hós kora óta csak sima üvegből hajlandó inni (Kubu és egyéb gyerek üvegek) 1 hete pedig pohárból iszik segítséggel,ma pedig egyedül próbálta bár kicsit leöntötte magát :) Soha nem erőltettem :) Nem baj,ha ennyi idősen nem iszik egyedül a cumisüvegből. Az esti és reggeli tápit még mindig én adom neki :)
2/8 anonim válasza:
kislányom most 4 hós, és a fogantyús cumisüvegből egyedül iszik (néha kicsit bénázik, de elég ügyes)
nem csodababa, egyszerűen csak mutatott hajlandóságot erre.
3/8 anonim válasza:
kb. 8 hónapos korától önállóan iszik cumisüvegből, próbáld meg, ha babakocsiban, vagy hordozóban ül kicsit hátradőlve, menni fog!
nem tanítgattam, engedtem, hogy rájöjjön magától
csőröspoharat utálom, amúgy műanyag pohárból itatom vízzel
4/8 A kérdező kommentje:
Babakocsiban is ugyanez a helyzet. Néha ráteszi a kezét, de inkább nem. Csak kényelmesen hogy én tartsam Neki.
2013. júl. 19. 15:28
6/8 anonim válasza:
cumisüveget nem használtunk, pohárból (2 füles) 11 hónapos kora óta iszik eyedül, üvegpohárból úgy 1,5 éves kora óta. Én nem erőltettem, megfogta magától.
7/8 anonim válasza:
párszor próbáltam a kezébe adni a cumisüveget 7 hónaposan,de nem igazán akarta fogni és úgy inni, kényelmesebb volt neki ha én tartottam. Rájötte hogy nem kell erőltetni,majd fogja ő,ha akarja. 10 hónaposan felvette egyedül,és egy kézzel tartotta az aljától,már teljesen ügyesen fogja, az itató-üveget is. Ráér nyugodtan,szerintem 1-2 hónapon belül ő maga akarja majd megtanulni, felvenni - felemelni és inni belőle! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Annyira nem idegesít a dolog, csak tudni akartam, hogy általában másoknak ez hogy szokott menni.
2013. júl. 20. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!