Hogy tudnám leszoktatni róla, hogy ne úgy egyen, hogy egy falat étel, egy korty inni való?
Miért te is így eteted a gyerekedet, hogy evés közben teleitatod?
Igenis elülte valószínű a víz a kis gyomrát, hisz megivott 1 üveggel a fél tányérka ebédje mellé. Eddig soha nem így evett. Rendesen megette az ebédjét mindig, amikor kapta mellé a sok innivalót egyből nem kellett neki a kaja...
Most őszintén! Mi baja lesz attól hogy iszik evés közben pár kortyot? Ha neki úgy esik jól akkor miért akarsz makacsul ragaszkodni az elveidhez?
Vízzel egyébként sem lakik jól. Ha meg éhes lenne úgyis enne...
Én is úgy eszem hogy közben kortyolok a poharamból. Másként nem is tudnék enni mert nem esne jól.
A 12 éves lányom is így nőtt fel ( és hidd el felnőtt egészségesen) és most az egészen pici fiam is.
Kicsit legyél rugalmasabb :-)
Nem pár kortyot iszik mint írtam, hanem minden egyes falat után iszik. És addig iszik még az egészet meg nem issza, ha elfogy utána már nem kell az étel sem neki.
Azért nem hiszem hogy az lenne a normális hogy evés közben megigyon akár 2 üveg innivalót is!?
És igen szoktam pár kortyot adni neki én is evés közben, de nem úgy hogy minden egyes falat után.
Egyetértek veled kérdező! Nálunk sem volt szokás, hogy evés közben tele igyák magukat a gyerekeim. Volt időszak mikor a kisebbik fiam evés helyett inkább ivott volna. Én sem hagytam ezt rá. Egyszerűen nem raktam elé az innivalót evés közben, és lassacskán leszokott erről. Persze én sem azt mondom hogy evés közben egy kortyot sem, mert szoktam adni pár kortyot, de az hogy tényleg azzal lakjon jól!?
És igenis elülheti a pici gyomrukat a víz is. Tapasztalatból írom, volt olyan mmikor a fiam annyi vizet ivott hogy végül hányt tőle. Na ilyenkor mi van?
Annak a válaszolónak pedig aki azt írta, hogy ne ragaszkodj makacsul az elveidhez! Azt üzenném mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja, nem kell oktatni. Ha te akarod itasd a gyereked evés közben, és kortyolgass te is ha úgy esik jól. Nem tudom felénk ezt úgy szokták mondani úgy eszik mint a kacsák, egy falat enni való, egy korty inni való :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!