Létezik még a kislányomon kívül olyan gyerek, aki későn tanult meg inni egyedül?
Az én kisfiam sosem tudott itatópohárból inni, pohárból egyedül 20 hónaposan ivott baleset nélkül. Ő kérte el, közölte egyedül!
Mi az evéssel is nagyon rosszul állunk, még mindig maszatosan eszik egyedül, pedig már 32 hónapos, igaz két éves volt mire hajlandó volt végre egyedül megpróbálni.
Nekem minden gyerekem szivesebben ivott "rendes" pohárból, ami olyan, mint a nagyoké. Mellesleg könnyebben meg is tudja saccolni, hogy mennyire döntse a poharat, mert abban látja, hogy hol a víz, az itatópohárban meg nem.
Ha meg szomjas, akkor ne te itasd azonnal, hanem mondd meg, hogy neked még valamit meg kell csinálni, vagy megvárja, mire kész vagy, vagy pedig igyon egyedül. Szerintem ugyanis kényelmesebb neki, ha itatod, mint hogy egyedül próbálkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!