Baj ha a lányom még mindig 0+-os (újszülött) cumisüvegből eszik? Egyáltalán van ezeknek a cumisüvegeknek valami korhatáruk? 4 hós
A lányom 11 hónapos és még mindig a 0+-os cumisüvegjét használom, emiatt nem fogok újat venni.
Késsel megnagyobbítottam rajta a lyukat és tökéletes, a sűrűbb pép is átmegy rajta.
Kedves Utolsó válaszadó! Pedig szükség lenne a korának megfelelő méretű etetőcumira, az állkapcsa-fogai legoptimálisabb fejlődéséhez.
Kedves Kérdező! A korának megfelelő méretű etetőcumiból is szokott lenni olyan, amiből alig jön valami.
Nekem a fiam volt túl mohó. Volt nem egyszer, hogy hányt is... :( Így én a teát a legkisebb lyukú etetőcumiból, a tápszert nagyobb lyukúból adtam (amikor leváltottam a 0+-ost.)
Utolsón jót mosolyogtam:)
Ikerlányaim 11 hónaposak. Még mindig abból a cumisüvegből eszik a reggeli és esti tápszert, amit a koraszülöttre vittünk be nekik. Pedig vettem azóta nekik 3-szor is másfélét, szóval 6 is porosodik a szekrényben, de nem voltak hajlandóak másikból enni. Ez van.
Persze, aki bedől a reklámfogásoknak vegyen csak 3 havonta új cumisüveget.
A lányom vígan megeszi a napi 2 tápszeradagját az újszülöttkori üvegéből.
És mielőtt én is kapnék, (utolsó vagyok), van 2 nagyobb is, ők is leragadtak a kisebb cumisüvegeknél, nem voltak hajlandóak ők sem másikból enni, pedig kisfiam még másfél éévesen is cumisüvegezett, semmi baja sem a foguknak, sem az állkapcsuknak, sem semmijüknek.
Én még emlékszem olyan cumira, amikre úgy kellett otthon lyukat fúrni forró tűvel.... Nekem sem lett bajom.
Nem tudom... Én mérettől függetlenől pár havonta cserélem a cumikat a higiénia és az elhasználódás miatt...
Ahány ház, annyi szokás...
Az én lányom 6 hónapos korig evett az 1-es cumival, mert a 2-essel egyfolytában félrenyelt. Ő is szopis-tápszeres volt és nagyon mohón evett. Avent márkáról van szó. Sok ismerősöm ugyanígy csinálta, sokkal többet várt a váltáshoz, ezzel semmi probléma nincsen, hiszen a cumikban csak a lyuk mérete különbözik, ezeknél legalábbis tuti. Nem tudom milyet használsz...
2-est használtunk 1 éves korig, 3-as utána...
Szóval azt használd, amelyikkel biztonságosan eszik, semmi baja nem lesz tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!