Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Összenőtt nemi szerv kisbabánál?

Összenőtt nemi szerv kisbabánál?

Figyelt kérdés

csak most olvastam erről, nem i tudtam, hogy létezik ilyen. 3 hós a kislányom, MINTHA olyan lenne neki, de nem találok pontos leírást, vagy képet (rajzolt is jó lenne akár..), hogy mit is kell nézni. Látszik a hüvelye, a feneke felől a luk felé van egy kis részen egyben a bőr, olyan 1,5cm-en, de alatta látszik egy függőleges sötét csík, mintha az is a hüvelye lenne, csak előtte ott az az átlátszós bőr...

kedden megyünk oltásra, mondom majd a drnőnek, hogy nézze meg. Amúgy ezt nekem kell mondani? Bele szoktak nézni a pelusba, de csak annyira, hogy nincs-e bepirosodva a popsija.

2016. dec. 14. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Naaa szuper, akkor a te lanyodnak nem volt olyan veszesen osszenove.

Nem lehettem bent vele. Pedig 3 perc volt az egesz

2016. dec. 21. 00:14
 12/12 A kérdező kommentje:
mi férjemmel benn voltunk, oltást is kapott, ezt előtte csinálta, kb 1 perce művelet volt
2016. dec. 21. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!