Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom hogy összenőtt...

Honnan tudom hogy összenőtt egy éves kislányom hüvelye?

Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen a babával hogy vette észre?mit csinálnak vele?a házi orvosunk sosem néz bele a pelusába,pedig kéne neki nem?
2012. jún. 26. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Születés után elvileg megnézi a doki ezt is, legalábbis az én gyerekorvosom megnézte...

Egyébként nagyon egyszerű, fogod és megnézed. Időről időre érdemes újra megnézni, mert ismételten összenőhet.

3 lányom van, kettőnek sebész szétválasztotta.

Ambuláns beavatkozás, helyi érzéstelenítéssel (egy lidokainos zselét kent oda, majd hatás után szétdörzsölte a kis hártyát.

Ez magában nem olyan vészes, egyik lányom nem is sírt, viszont utána másfél nap kegyetlen, mert a vizelet nagyon csípi.

Mondjuk pelusos babával talán könnyebb, nekem már szobatiszták voltak, így visszatartották a pisit amíg csak bírták... :o(

De túléltük, és azóta minden rendben!

2012. jún. 26. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
3 éves múlt alányom, amikor kiderült neki, húgyúti fertőzése lett, mert annyira összenőttek már a kisajkai, hogy gond volt a vizelet ürítéssel is.:( Öreg doktornénink életében nem hallott még ilyenről, és nem is nézték neki babakorában sem. Ma már jobban odafigyelnek erre, velünk ez 2002-ben történt.
2012. jún. 26. 16:05
 3/5 csill79 ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb ha az orvossal megnézeted,nálunk is ő vette észre,mármint a gyerekorvosunk.Elküldtek a sebészetre és ott helyben szétszedték neki,de ő nagyon megviselte,annyira sírt szegénykém,hogy még én is sírva jöttem ki.Ez kb 1 éves korában volt,most másfél éves és láttam,hogy megint összenőtt,most már tudom mit és hol kell nézni,inkább én széthúztam neki fürdés után meg a popsitörlővel kicsit erősebben töröltem,hogy szétváljon,mert nem akartam megint annak a fájdalomnak kitenni.Most inkább minden nap nézem és kicsit széthúzom,nehogy megint összenőjön szegénynek.Amúgy a hüvely nyílás végénél a popsi felőli részen volt összenőve,de én nem biztos,hogy észre vettem volna,sőt inkább tuti nem!
2012. jún. 26. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj 2!

Ez a doktornéni hol szerezte a diplomáját?

3!

Ajánlom, hogy vegyél a gyógyszertárban vazelin kenőcsöt.

Sebész utasítására nekünk a szétválasztás után egy hónapig ezzel kellett minden este egyszer kennünk, hogy ne nőjön újra össze, és be is jött.

2012. jún. 27. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Az még semmi, hogy doktornéni sosem hallott erről! Na de ahogy megoldotta! Most is kiráz a hideg, ahogy felidézem: nézte, nézte, mi lehet a gond, aztán elkezdte szépen a két kis kezével szétszedni, és húzta, húzta, amíg szét nem tépte!!! És mindezt érzéstelenítés, és mindenfajta előkészület nélkül, csak úgy meglepetésében!! Borzasztó volt, a 3 éves kislányom visított, sosem felejtem el, előttem van ma is, ahogy sikította: "Anyaaaa"...:((((((( Ha tudtam volna, mire készül, dehogy engedem!! De szerintem ő maga sem tudta.:(((
2012. jún. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!