Összenőtt a hüvelye a babámnak áááááááááá?
olvastam valahol h van olyan is akinek egészen felnőttkorában is megmarad ez
kap krémet és minden nap 2x bekeni h ne nőjön össze
szerintem sima gyógyszertári krémmel kend be ott is vékonyan minden pelusozásnál az talán megakadályozza ezt és menj tovább másik orvoshoz aki rendesen el is magyarázza mire kell figyelni és mi a teendő vele
A lányom 3,5 éves, és 7 hónapos korától rendszeresen összenő neki. Azt mondják hajlam, nem tudják igazából az okát, hogy miért.
Nekünk szerencsére a gyerekdokink szétválasztja, így nem kell különösebb herce-hurca.
AMúgy úgy zajlik, hogy bekeni egy értzéstelenítő krémmel, 30 percig várni kell, utána széválasztja, nem fáj neki, nem is érez semmit az érzéstelenítőtől.
Nem nagy dolog, mi már vagy 5* túl vagyunk ezen.(
Nem elhanyagolástól van....
Felhívtam a védőnőt, aki megnyugtatott hogy sterill gézre tegyek pici babaololajat mert van benne A vit és azzal kenjem reggel este és el fog tűnni a hártya. Ti mit szóltok ehhez?
Ha hétfőig nem javul, akkor viszem más dokihoz.
Popsikrémmel semmi esetre ne kend, mert a popsikrémek nagyon erősen hámosítanak, gyakran pont ezek miatt alakul ki a hártya. Kend babaolajjal, és két lehetőség lesz: szétválik, vagy szétválasztják.
azért írtam h sima popsikrém
vazelinos minden extra nélküli
az lenne a lényeg h ne olyan legyen ami hamar beszívódik vagy hámosít hanem olyan ami sokáig ott van rajta
nem az a fehér nem sudokrém stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!