Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Összenőtt a hüvelye a babámnak...

Összenőtt a hüvelye a babámnak áááááááááá?

Figyelt kérdés
Figyelgettem neki de most 2 hete már nem, az este fürcsi után láttam hogy kisebb a szeméremajak csíkja, szépen kitöröltem és úgy hagytam, aztán ma reggel picit széthúztam, persze szét jött és látom hogy erős piros színe vana hüvelyénél pedig egy átlátszó hártya! Ez ugye azt jelenti, hogy össze van nőve?! Mit csinál majd vele a doki??? Elhanyagoltam??? :(((
2012. aug. 10. 08:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
Mosni kell gyakran.
2012. aug. 10. 08:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nálunk is ez a helyzet,még hártya van a hüvelybemenetnél(3hónapos),szerdán voltunk tanácsadáson ahol a doktornő nem igazán mondott semmit,csak azt,hogy minden törlésnél kicsit húzogassuk szét s majd idővel szétnyílik,épp tegnap tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést,írták,hogy van rá krém is,de volt olyan is aki sebészetre vitte és szétmetszették.Én is tanácstalan vagyok!Ja és azt mondta a doktornő,hogy ennek ugye 1 előnye van ,hogy nem megy bele kaki....
2012. aug. 10. 08:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem normális dolog, nem értek egyet a doktorőddel!!! Nem egy normális állapot, de ma picit húztam neki, nemrég kakilt és egyből rázendített, fájt neki. Amúgy 10 hónapos és nagyon sírt szegénykém!
2012. aug. 10. 08:23
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

olvastam valahol h van olyan is akinek egészen felnőttkorában is megmarad ez

kap krémet és minden nap 2x bekeni h ne nőjön össze

szerintem sima gyógyszertári krémmel kend be ott is vékonyan minden pelusozásnál az talán megakadályozza ezt és menj tovább másik orvoshoz aki rendesen el is magyarázza mire kell figyelni és mi a teendő vele

2012. aug. 10. 08:25
 5/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok,tudom,hogy nem normális dolog,de most várok,hátha magától szétjön,ha nem kénytelen leszek sebészetre vinni,ááááááááááá,sajnálom! TE VISZED?
2012. aug. 10. 08:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 3,5 éves, és 7 hónapos korától rendszeresen összenő neki. Azt mondják hajlam, nem tudják igazából az okát, hogy miért.

Nekünk szerencsére a gyerekdokink szétválasztja, így nem kell különösebb herce-hurca.

AMúgy úgy zajlik, hogy bekeni egy értzéstelenítő krémmel, 30 percig várni kell, utána széválasztja, nem fáj neki, nem is érez semmit az érzéstelenítőtől.

Nem nagy dolog, mi már vagy 5* túl vagyunk ezen.(

Nem elhanyagolástól van....

2012. aug. 10. 09:20
 7/14 A kérdező kommentje:

Felhívtam a védőnőt, aki megnyugtatott hogy sterill gézre tegyek pici babaololajat mert van benne A vit és azzal kenjem reggel este és el fog tűnni a hártya. Ti mit szóltok ehhez?

Ha hétfőig nem javul, akkor viszem más dokihoz.

2012. aug. 10. 09:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Popsikrémmel semmi esetre ne kend, mert a popsikrémek nagyon erősen hámosítanak, gyakran pont ezek miatt alakul ki a hártya. Kend babaolajjal, és két lehetőség lesz: szétválik, vagy szétválasztják.

[link]

2012. aug. 10. 10:05
 9/14 anonim ***** válasza:

azért írtam h sima popsikrém

vazelinos minden extra nélküli

az lenne a lényeg h ne olyan legyen ami hamar beszívódik vagy hámosít hanem olyan ami sokáig ott van rajta

nem az a fehér nem sudokrém stb....

2012. aug. 10. 10:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Eddig Penatent használtam, Németországból hozattam mindig, jó vastag, sűrű krém, minden pelenkázásnál kentem a popóját..:( de most majd inkább lemozom langyos vízzel, mert elég csúnya a popója, fogzik, ilyenkor pirosabb.
2012. aug. 10. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!