Hogyan lehet úgy "nevelni" egy újszülöttet, hogy ellegyen a hordozóban hosszabb ideig is akár?
A nevelni szó helyett talán jobb a szoktatni. Mit kell illetve mit nem kell csinálni vele az elejétől, hogy ne akarjon állandóan kézben lenni, tehát legyen el a hordozóban is például?
Nagyon fontos lenne, mert napi 1 órát el kellene majd lennie így 4 hetes korától és nem akarom elszúrni az elején.
(tápszeres lesz és már beszéltem a baba doktornőjével is, hogy melyik lesz majd neki a legjobb, tehát feltételezzük, hogy nem lesz hasfájós)
49es, nem rád gondoltam, mikor írtam, hanem a kérdezőre. Volt hogy az én gyerekem is kapott lefejt anyatejet mikor edzeni voltam, mert 9 hónapos koráig szoptattam.
Az viszont, aki alárendeli a gyerekét az önös érdekének, az én szememben minden csak nem anya.
Húú, remélem császáros leszel!
Akkor 6 hónapig nem lesz tornika. :D :D :D Szipi-szopi, bumm!
Megérdemelnéd!
Sajnálom szegény gyerekedet! :(
Egy önző buta liba vagy, aki a celeb emancipunciktól informálódik a ,,teremből", hogy mit tud nyújtani az anyatej és mit a tápszer. Esetleg ha szakirodalmat olvasnál? Mert nyilván a tornikás barinőd orvos is lett, ugye?
Az ilyen embernek nem való gyerek, de komolyan! Minek?
Azért, mert kell egy újabb szerep, amiben tetszeleghetsz és jól hozza a like-okat a face-en? Vagy mert a példaképednek, Sarka KAkának is van kettő?
53, egy fenét!
Sokkal becsülendőbb, ha valaki belátja, hogy neki nem való, minthogy szül társadalmi vagy a párja nyomására, és aztán ez lesz belőle, hogy még meg sem született, de "ÉN ezt fogom, azt nem fogom... maradjon kussban a sarokban, mert ÉN élni akarom UGYANÚGY, 0 lemondással az életemet, mint ideáig".
Akkor szabad csak gyereket vállalni, ha nem érzed lemondásnak azt, ha változtatnod kell az életviteleden a gyerek érdekében. Ellenkező esetben nagyon csúnya lehet a vége.
55, van rosszabb a császárnál. Mondjuk ha szétnyílik a hasa (nem az izomerősségtől függ), vagy ha ánuszig reped. De nem kívánom.
Honnan tudjátok, hogy nekem emellett nem járt lemondással a dolog? Vagy az a probléma, hogy nem fogom magamat 100%-osan feláldozni egy olyan dolog oltárán, ami nem is szükséges. Gondoljátok, hogy a gyerekem majd ha felnő önzőségnek fogja találni ezt a napi egy órát, amikor ő biztonságban, mindennel ellátva külön volt tőlem? Mert szerintem nem. Ha anyám most azt mondaná, hogy napi egy órát sétált a kutyával amikor én kicsi voltam, de biztonságban voltam addig, akkor azt mondanám, hogy ő is ember, nyilván neki is kellett kikapcsolódás. Ritka önző gyereket kell ahhoz nevelni, hogy ezt így lássa, kiindulva abból, amit írtatok, remélem a tieitek nem lesznek ilyenek :(
A szoptatásos dolgot meg nyilván nem érthetitek meg, de a kérdés nem is erre irányult.
Hiába próbáltok itt tudatosan vagy tudat alatt megrémíteni, hogy így meg úgy járhatok, mert nem félek a szüléstől, minden esélyem megvan arra, hogy a lehető legkönnyebb szülésem legyen, mivel magas a fájdalomtűrésem és nagyon megbízom az orvosomban, hatalmas tapasztalata és szakértelme van, ráadásul én végig tudatosan készültem a szülésre. Ha mégsem így történne, ugye nem gondoljátok, hogy azért mert ti ilyen szépeket kívántatok nekünk (ugyanis egy ártatlan kisbabának is)? De semmi gond, mert mint írtam, ezzel engem nem tudtok megijeszteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!