Hogyan lehet úgy "nevelni" egy újszülöttet, hogy ellegyen a hordozóban hosszabb ideig is akár?
A nevelni szó helyett talán jobb a szoktatni. Mit kell illetve mit nem kell csinálni vele az elejétől, hogy ne akarjon állandóan kézben lenni, tehát legyen el a hordozóban is például?
Nagyon fontos lenne, mert napi 1 órát el kellene majd lennie így 4 hetes korától és nem akarom elszúrni az elején.
(tápszeres lesz és már beszéltem a baba doktornőjével is, hogy melyik lesz majd neki a legjobb, tehát feltételezzük, hogy nem lesz hasfájós)
Nem egy nagy dolog, edzeni fogok járni, mint már 3 éve minden nap.
Ez egy ma még itthon elég ritka óratípus, alig van az országban. Csoportosan és gépeken edzünk. Pont ezért nem lehet magamra kötnöm és ezért nem igazán akarok fel-le jönni a gépről, mert akkor ugye mi értelme van.
Szoptatni meg egyszerűen nem akarok és nem is fogok, nem ebben fogom mérni a szeretetem. Aki akarja csinálja, én nem akarom. A környezetemben többen így döntöttek, mint én és semmi baja a gyereküknek, például 2 még csak megfázva sem volt 1 éves kora előtt és most, hogy ovisak/bölcsisek, most sem betegebbek, mint a többi gyerek. Meg gondolom nem is lenne tejem, mivel legalább olyan komolyan akarom csinálni, mint előtte (de nem azért nem akarok, hogy tudjak sportolni, ezt csak mondom)
De persze, ha bekövetkezik a rémálmom és üvölteni fog, akkor csak nélküle megyek :D
Császár után 3 hónap volt mire elmentem tornázni.
Nem lehet ezt előre számolni h te 4 hét után edzel majd.örültem h 4 hét után már fájdalom nélkül tudtam mozogni annyira megviselte a szervezetem a császármetszés.
Amúgy meg jobb ha akkor nem viszed magaddal a gyereket később majd ha nagyobb lesz viheted de szerintem még ne.
Látom most a tápszer a menő :D.nekem nem volt tejem pedig mindent megtettem érte,de muszáj volt h tápszeres legyen.
Sok olyat olvasni h nem akar szoptatni.én nem is ítélem el érte mert az Ő dolga!;)
"Szoptatni meg egyszerűen nem akarok és nem is fogok"
Ja, hogy te nem akarsz. Nem számít, hogy mi a legjobb a gyerekednek, a lényeg, hogy NEKED jó legyen. Nyilván elél a gyerek tápszeren is, de ennyi erővel majd megveszed neki a tesco gazdaságos parízert a hús helyett, hiszen az sem ártott még egy gyereknek sem. Gratulálok.
4 hetes baba mellől eljárogatni edzeni? Kicsit el vagy tévedve. 6 hét után maximum, ha a doki engedi. Császár esetén pedig el is felejtheted fél évre. Pofára fogsz te még esni, de nagyon.
Milyen fél évről beszélsz? :D A 6 hét még oké, ha nagyon indokolt, de ne képzeld már, hogy félév... Az nem egy sima szülés lenne (azért addig még császár után sem kell)
Szerencsére lehetőségem van megvenni a legjobb minőségű kajákat, ezért nem fogok neki rosszat venni. A tápszer meg szerintem pont olyan jó, mint az anyatej, és innentől kezdve, már hülyeség amiket írsz, mert a szememben egyforma, így nem becsülöm le a gyereket.
Persze bármi közbejöhet, de nekem például azt is mondták, hogy majd nem tudok a terhesség alatt sportolni. Hát ez sem volt igaz és most nem a jógára meg az ilyenekre gondolok. Az edzőm a barátnőm is és hogy őszinte legyek az ő szava nekem többet számít, mint a legtöbb emberé. Ő is szinte a terhesség végéig csinálta, és nekem is segített, hogy mit hogyan kell ilyen állapotban. Ezért ha most természetes úton megszületik a gyerek, akkor a továbbiakban is elsősorban rá fogok hallgatni (persze az orvossal is fogok beszélni, de szerencsére az orvos is azt mondja, szerinte mindenki más, van aki ha nem terhes sem bírja azt, amit én terhesen lazán megcsinálok, sőt könnyített nekem, súlyt sosem emelek, nem ilyen edzést folytatok)
Szerinted a tápszer ugyan olyan jó mint az anyatej? Olvasgattál a témában? Nevetséges hogy már bárki szülhet, olyan is aki a saját önzőségét a gyereke elé helyezi. De tök mindegy, sanyargasd csak a hordozóban, hisz nem a gyerek gerince meg egészsége a lényeg hanem hogy te csinike legyél. Majd hordod gyógytornára a gyereket.
Imádom az ilyen "anyákat" mindegy hogy nem a legjobbat kaja a gyerek, csak neki ne legyen macerás. Jobban járnál ha a sok pénzedből felvennél egy bébiszittert aki törődik a gyerekeddel.
39#
Jajj már...
;)
Van, akinek az a legfontosabb, hogy csinike legyen, mert mást nem tud felmutatni. Ha nem hozta a pasikájának a 90-60-90 méretet centire pontosan, 4 héttel szülés után, behal a kapcsolata, és lecserélik egy gyerektelnre.
Legalább sajnáld egy kicsit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!