Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet úgy "nevelni"...

Hogyan lehet úgy "nevelni" egy újszülöttet, hogy ellegyen a hordozóban hosszabb ideig is akár?

Figyelt kérdés

A nevelni szó helyett talán jobb a szoktatni. Mit kell illetve mit nem kell csinálni vele az elejétől, hogy ne akarjon állandóan kézben lenni, tehát legyen el a hordozóban is például?

Nagyon fontos lenne, mert napi 1 órát el kellene majd lennie így 4 hetes korától és nem akarom elszúrni az elején.

(tápszeres lesz és már beszéltem a baba doktornőjével is, hogy melyik lesz majd neki a legjobb, tehát feltételezzük, hogy nem lesz hasfájós)

2017. okt. 24. 19:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
78%
Sokmindent megoldottam már gyerekkel, picikével is, de ha nem mondod meg hol lesz és te mit fogsz közben csinálni, mennyire vagy rugalmas közben mozgásbn és egyébben, akkor tényleg nem tudunk érdemben segíteni. Ha pl naponta aerobik órát tartasz egy tornateremben, akkor játszószőnyeg a nyerő, ha gépe előtt ülve dolgozol akkor hordozókendő, stb. De persze közbe simán lehet, hogy peluscsere kell, éhes, fáj a hasa, sír, lehet, hogy nyűgös baba lesz, mint az én másodikam, aki hordozókendőben képzelte el az életét, vagy nyugibaba lesz, aki elnézelődik egy órát a játszószőnyegen. Ha nem adsz neki anyatejet még nehezebb, mert ciciből sokkal könnyebb házon kívül etetni. Baromi lutri, és ha ennyire tervezed nagyot csalódhatsz, mert ezer ponton elcsúszhat a dolog.
2017. okt. 24. 20:32
 22/64 anonim ***** válasza:
64%
Nem az egy órával van a gond, hanem a fix egy órával. Egy kisbabával ugyanis semmi sem fix, hanem folyamatos készenlét és váratlan helyzetek bármikor adódhatnak. Persze vannak nyugisabb, kiszámíthatóbb babák, de ezt előre nem lehet tudni.
2017. okt. 24. 20:48
 23/64 anonim ***** válasza:
57%

Nem lehet úgy nevelni.még a tapszertol is lehet nyűgös,meg attól még lehet anyatejes nem értem ehhez miért kellene a tápszer???cumisüvegből is odatudod adni neki az anyatejet ugyanúgy mint a tápszert!lehet hogy tök nyugis baba lesz,de az ia lehet h állandóan azt akarja h vedd fel mert a közelséger kell neki.

Az egyik válaszoló helyesen írta h mi van ha akkor kakil be totálisan vagy pisil ki a pelenkabol vagy épp viszket valamilye amit nem tudod h mi.akkor fél órát nem fogod hagyni üvölteni mert meg kell oldani a problémáját.

Amúgy tényleg a legjobb lenne ha magadra kötnéd!az a leg emberbarátibb de látom az sem jó megoldás!

Én mikor tornára jártam (heti 2* 1 órát) akkor simán letettem a Földre(vagyis szőnyegen volt meg egy textilpelenkan) és ha volt valami nyügi akkor vele foglalkoztam!

2017. okt. 24. 20:50
 24/64 anonim ***** válasza:
58%
Babafészek a legkisebb szerintem, ami egészséges is a picinek. De teljesen lutri, lehet ha leteszed, ordítani fog benne. Vagy adamo hinta plafonba fúrva. És nem, nem tudod elkapatni, vagy kézbe szoktatni. Ha ragaszkodósabb baba lesz, akkor sokat lesz ölben(mint az én gyerekem). Akkor érdemes hordozókendőt venni. És van olyan baba, aki egész nap eljátszik egyedül pár hónaposan(ismerek ilyet)
2017. okt. 24. 20:51
 25/64 anonim ***** válasza:
64%

Webcam szex?

Ott eléggé útban lenne.

Gondolom, valami hasonló, ha ennyire nagy titok.

Az előre tervezésről annyit, hogy abban se lehetsz biztos, hogy nem lesz császármetszés, vagy egyéb komplikációk.

Az én 4 hetes kisbabám elvolt órákig, csak feküdt ott az inkubátorban, csövekkel még a fejében is, és csak néztük egymást.

Én úgy terveztem, hogy szülés után 4 nappal otthon leszünk...

2017. okt. 24. 20:55
 26/64 anonim ***** válasza:
28%

Szia! Ha valaki nem kommersz hordozót vesz, akkor még a gerincét sem terheli le a babának. Az ilyet akkor érdemes megvenni, ha tudod, hogy sokat kell utaznotok vagy mint a te esetedben. Gondolom a kérdező nem hobbiból megy akárhova is napi szinten egy 4 hetes gyerekkel. Igen van aki tudja, hogy tápszeres lesz a gyereke, mert pl olyan gyógyszert kell szednie...

Üdv: egy 2 gyerekes műkörmös anyuka! :)

2017. okt. 24. 22:25
 27/64 anonim ***** válasza:
35%
Tápszeres dologhoz annyit tennék, hozzá, hogy 2 gyermekem tápszeres volt. A fiam egy tündér baba volt, de a lányom, hú, nagyon hasfájós volt sajnos, szenvedtünk mind a ketten, pedig tápszeres volt. Ami sokat segített, az az Adamo hinta. Ha kipróbálod, akkor csak eredetit vegyél, sok az utánzat!
2017. okt. 24. 22:28
 28/64 anonim ***** válasza:
22%
2017. okt. 24. 22:30
 29/64 anonim ***** válasza:
64%
Mi a program ami alatt látod de nem veheted ki? Mennyire fix időben? Tudod rufalmasan időziteni?
2017. okt. 24. 23:09
 30/64 anonim ***** válasza:
70%

Honnan lehet tudni, hogy tápszeres lesz, ha még meg sem született? Bocs, ha túl intim kérdés, csak sosem értem, honnan tudják ezt néhányan előre. Vagy ilyenkor valami szervi oka van, vagy olyan gyógyszert kell szedni, ami kizárja a szoptatást?

Egyébként, ha azt szeretnéd, hogy egy pici baba nyugton legyen egy órán át,akkor hordozd (mármint nem babahordozóban), kösd magadra, akkor vígan elvan a legtöbb. Ilyen picinek még rugalmas kendő, azt könnyű megkötni. Ha már nehéz hozzá, mehet karikásba, az is egyszerű, vagy meg lehet próbálkozni rendes szövött kendővel. Meg sem kell venni, lehet bérelni is, akkor ki tudod próbálni, hogy bejön-e nektek.

Egyébként én is kíváncsi vagyok, mi történik abban a napi egy órában :)

2017. okt. 25. 13:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!