Mi a véleményetek arról amikor pár hónapos babákat, ujszülöttet hordozóban sétáltatnak?
Ez a véleményem: [link]
Két hetes korában már erszénnyel mentünk sétálni. 2,5 hónapos kora óta, amióta stabilan tartja a fejét, mei taiban hordozom. Bár lett volna merszem kendőzni! A második babával majd fogok.
Amúgy stramm, erős kisfiú, nem sírós, jól eszik, jól alszik éjjel is.
Pár hónapos, vagy újszülött?
Milyen hordozóra gondolsz? ezer féle van!
Én pár hónaposan (4), már beleraktam kenguruba, és nagyon jól tartotta, jobban, mint a kezemben lett volna.
És a hordozókendókben is szuperül el lehetnek.
Ha nem egésznap van benne akkor semmi baja nem lesz.
Azért viszik hordo´zoban mert sok gyerek már 3-4 hónaposan annyira érdeklödik a világ fele hogy a mózesból nem lát ki, és sír benne.
A bába is azt mondta hogy pár óra nem gond, de egésznap ne abban legyen.
Amúgy a hordozó pár hónaos korig jó csak.
szerintem napi 2 óra még nem olyan nagy baj.
viszont én nem vinném abban, mert a babám mindig vizesre izzadja magát benne, még akkor is, ha egy szál body van rajta. és nem is tud mocorogni benne olyan nagyon.
amikor nem szerette a babakocsit, mentünk kendővel és kenguruval, igaz ilyen melegben az sem a legjobb megoldás. onnan viszont kilát, elnézelődik. csak bírja valaki derékkal:)
A lanyom uvolt a mozesben, mert nem lat ki rendesen.Vettem kegurut....azt a cirkuszt latni kellett volna!!
5 honaposan kezdtuk el hasznalni a babyhordot.
Azota nincs siras.
A kengurunkat mar el is ajandekoztam a baratnomnek.Az o kisfia szereti.Most 6.5 honapos a lanyom es orakig benne van es szereti.Kezben nem tudom cipelni, mert 10 kilo es egy uvolt gyerekkel nem tudok sehova elmenni.Nalunk ez az egyetlen lehetoseg a setara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!