Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról...

Mi a véleményetek arról amikor pár hónapos babákat, ujszülöttet hordozóban sétáltatnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez a véleményem: [link]

Két hetes korában már erszénnyel mentünk sétálni. 2,5 hónapos kora óta, amióta stabilan tartja a fejét, mei taiban hordozom. Bár lett volna merszem kendőzni! A második babával majd fogok.

Amúgy stramm, erős kisfiú, nem sírós, jól eszik, jól alszik éjjel is.

2010. aug. 27. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:

Pár hónapos, vagy újszülött?

Milyen hordozóra gondolsz? ezer féle van!

Én pár hónaposan (4), már beleraktam kenguruba, és nagyon jól tartotta, jobban, mint a kezemben lett volna.

És a hordozókendókben is szuperül el lehetnek.

2010. aug. 27. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Kisfiam szeptember 28-án született. 7 hetes koráig viselte el a mózest, utána kénytelenek voltunk a bébihordóval menni sétálni. Szerinted hogy vittem volna ki, ha nem abban?
2010. aug. 27. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha nem egésznap van benne akkor semmi baja nem lesz.

Azért viszik hordo´zoban mert sok gyerek már 3-4 hónaposan annyira érdeklödik a világ fele hogy a mózesból nem lát ki, és sír benne.

A bába is azt mondta hogy pár óra nem gond, de egésznap ne abban legyen.

Amúgy a hordozó pár hónaos korig jó csak.

2010. aug. 27. 13:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Tényleg, milyen hordozóra gondolsz? A kézben "lóbálható" autós hodozóra, vagy a testre köthetőkre, mint pl a kendő?
2010. aug. 27. 13:23
 6/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat,bébihordóra gondolok,autósülésre.0-tól 3 hónapos korig értem,nem káros ha abban van napi 2 órát?
2010. aug. 27. 13:23
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk ugyan nem 2 órát volt benne, de semmi baja nem lesz a babának, ha abban viszed sétálni. Ahogy otthon is lehet nyugodtan pihenőszékben, annak hasonló a kiképzése, mint a bébihordóknak.
2010. aug. 27. 13:29
 8/15 anonim ***** válasza:

szerintem napi 2 óra még nem olyan nagy baj.

viszont én nem vinném abban, mert a babám mindig vizesre izzadja magát benne, még akkor is, ha egy szál body van rajta. és nem is tud mocorogni benne olyan nagyon.

amikor nem szerette a babakocsit, mentünk kendővel és kenguruval, igaz ilyen melegben az sem a legjobb megoldás. onnan viszont kilát, elnézelődik. csak bírja valaki derékkal:)

2010. aug. 27. 13:45
 9/15 anonim ***** válasza:
semmi,nem káros egy pár órára,az autóban is abban van.
2010. aug. 27. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:

A lanyom uvolt a mozesben, mert nem lat ki rendesen.Vettem kegurut....azt a cirkuszt latni kellett volna!!

5 honaposan kezdtuk el hasznalni a babyhordot.

Azota nincs siras.

A kengurunkat mar el is ajandekoztam a baratnomnek.Az o kisfia szereti.Most 6.5 honapos a lanyom es orakig benne van es szereti.Kezben nem tudom cipelni, mert 10 kilo es egy uvolt gyerekkel nem tudok sehova elmenni.Nalunk ez az egyetlen lehetoseg a setara.

2010. aug. 27. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!