Mi a véleményetek arról amikor pár hónapos babákat, ujszülöttet hordozóban sétáltatnak?
mivel ergonomiailag az újszülöttekhez- picibabákhoz lett kialakítva a babahordozó, ezért valószínűleg nem is káros.
Nekem a gyógytornászunk mondta, hogy nagyon jó pl a hasfájós babának benne lenni, mert a hasa nem gázosodik el benne annyira, mint hanyatt fekve...
egyébként az én babám sincs el egy hós kora óta a mózseben, kénytelen vagyok a hordoóban sétáltatni- a mienk is olyan, hogy a babakocsivázra pattintható. de engem megnyugtatott a gyógytornász- sőt még azt is mondta, hogy a általában a babák magzati póz miatt feszes hátizmait is kellemesen nyújtja- tehát emiatt is jó!
Hát én így hallottam! :-)
Én is kénytelen vagyok abban sétáltatni, mert ha fektetve van a kocsi, sír, ha csak picit emelek rajta, akkor lecsúszik, és úgy néz ki szegény, mint egy "nyomorék"...
Marad a hordozó, mert abban legalább stabilan helyezkedik el, nem dölöngél minden fele, és nem is sír. Autóban is elég sokat van benne, mert kéthetente utazunk a nagyiékhoz, ami oda-vissza több, mint 500 km. Oda út kb. 3,5-4 óra, forgalomtól függően. Egyszer meg szoktunk állni, kivesszük, megtornáztatjuk egy picit, de muszáj abban utaznia. Sétakor max. 1-1,5 órát van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!