Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról...

Mi a véleményetek arról amikor pár hónapos babákat, ujszülöttet hordozóban sétáltatnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az autósülést, amit 0 hósnapos kortól gyártanak, újszülött kortól lehet használni. Gondolom ezért használják. Nekünk olyan van, amit a babakocsira rá lehet pattintani. Amúgy, az ujszülött, és a pár hónapos kötött nagy különbség van, az én 4 hós gyerekem már felhúzza magát ülésbe, mióta megtanult fogni, és a védőnőtől mega doktornőtöl tudom, hogy ez nem egyedi eset. Miért ne hordozhatnám akkor bébihordozóban? Sőt, van, hogy a babakocsit felrakom a legalacsonyabb sport fokozatba. Mi a mózest kb egy hónapig használtuk.
2010. aug. 27. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:

mivel ergonomiailag az újszülöttekhez- picibabákhoz lett kialakítva a babahordozó, ezért valószínűleg nem is káros.

Nekem a gyógytornászunk mondta, hogy nagyon jó pl a hasfájós babának benne lenni, mert a hasa nem gázosodik el benne annyira, mint hanyatt fekve...

egyébként az én babám sincs el egy hós kora óta a mózseben, kénytelen vagyok a hordoóban sétáltatni- a mienk is olyan, hogy a babakocsivázra pattintható. de engem megnyugtatott a gyógytornász- sőt még azt is mondta, hogy a általában a babák magzati póz miatt feszes hátizmait is kellemesen nyújtja- tehát emiatt is jó!

Hát én így hallottam! :-)

2010. aug. 27. 14:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök,bár az anyumtól majd biztos kapom az ivet hogy miért kell ebbe tenni a babát...köszi
2010. aug. 27. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:
rosszul vagyok tőle,mert ezeket nem arra találták ki,hogy sétáltassák benne.De most az ilyen babakocsik,a menők,ugy hogy nem törödnek vele.Nem véletlenül mondják otthonra is az egyenes matracot,meg ne ültetgesse az ember...de ezek nem most,majd évek múlva derülnek ki...JA,egyszer olvastam valahol egy választ,hogy jó az,mert a hasban is össze van görnyedve-hát nem tudtam sírjak-e vagy nevessek..
2010. aug. 27. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is kénytelen vagyok abban sétáltatni, mert ha fektetve van a kocsi, sír, ha csak picit emelek rajta, akkor lecsúszik, és úgy néz ki szegény, mint egy "nyomorék"...

Marad a hordozó, mert abban legalább stabilan helyezkedik el, nem dölöngél minden fele, és nem is sír. Autóban is elég sokat van benne, mert kéthetente utazunk a nagyiékhoz, ami oda-vissza több, mint 500 km. Oda út kb. 3,5-4 óra, forgalomtól függően. Egyszer meg szoktunk állni, kivesszük, megtornáztatjuk egy picit, de muszáj abban utaznia. Sétakor max. 1-1,5 órát van benne.

2010. aug. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!