Hordozóban lehet napi 1-2 órát sétáltatni újszülöttet? Mindenképp kell a mózes?
Kaptunk egy babakocsit, sportrésszel. Van hozzá hordi, de mózes nincs. A mózes rá (ami kompatibilis) olyan 25-30 ezer ft. körül van. A sportrész a lábrésszel együtt dől, abba nem tudom tenni az újszülöttet.
Muszáj 2-3 hónapra mózest venni? Mennyi időt szabad hordozóban tölteni a gyereknek? (Hány órát vagy félórát egy nap)
Nem tudom milyen a babad, de az enyem kocsiban tudott csak aludni, igy nekunk kellett a mozes, mert hordozoban nem jo, ha sokaig van. Amugy 4 honapos koraig hasznaltuk a mozest, pedig nem volt pici baba.
Mas markajut nem lehet beletenni? Nezz korul a tszveszen, vateran, kerj mereteke, hatha lesz bele illo mozes
Biztos majd itt megköveznek, de nekem a második babám csak a hordozóban bírt aludni kezdetben, 4-5 hónapos lehetett, mire a kiságyába át tudtam szoktatni. Annyira fájt a hasa, hogy csak úgy érezte jól magát, ha abban aludt. Így a napjai/éjjelei nagy részét abban töltötte. (Talán éppen a sétálást nem, mert a mozgó babakocsiban elvolt-mózesben).
Most már másfél éves, úgy tűnik semmi baja, én is aggódtam akkoriban, de annál kimerültebb, mint hogy a vízszintes fekvést erőltessem folyamatosan...
4-5 hónaposan már éjjelente az ágyába szoktattam, de délutánonként még ma is előfordul, hogy a hordozóba teszem, ha nem bír elaludni, ott 3 perc alatt alszik (ha már kimerült amúgy), és aztán átteszem az ágyába.
az én babám nagyon jókat aludt kendőben is, de 2 hónapos koráig nem mertem használni. (gyógytornász, védőnő nem javasolta. viszont szoptatási tanácsadó és dévény tornász javasolta. így legyen okos az ember...)
mózeses babakocsiban képes 2 órát is aludni! és az nekem volt könynebbség. (pl.sokszor csomósodott a mellem, akkor nagyon rossz volt kendőben vinni 10 percre is.)
Nem kell mózes feltétélenül.
Nekün k nem volt,helyette volt TS-es babkocsonk.
Vagy hordozóban volt, vagy a vízszintesre fektehető kocsiban.
4-5 hónapos koruktól félig fekvőben, utána az egyik 7 hónapos, másik 6 hónapos korától magátóól ült.
Soha nem akartam mózest, minek, ha kocsi is ugyanúgy vizszintes, volt hozzá lábzsákkal.
szia!
nekünk volt mózes de az én fiam utálta nem maradt meg benne csak a sportrészben mikor már tudott ülni én tuti nem vennék ezért mózest mi kertes hátban lakunk így levegőzni tudtunk a kertben is ha meg el kell mennetek 1-2-órára nem hiszem hogy baja lenne autóban is ülhetne annyit, az a 4-5 hónap meg nagyon hamar elmegy:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!