Miert nem szabad az ujszülöttet 1.5 oranal tovabb bebi hordozoban vinni? Art neki? akkor miben autoztassam majd?
nem tesz jót a gerincnek, de napi másfél óra az ok, meg szerintem a nagy ritkán egy kis kirándulás, mondjuk 2-3óra.
de ha minden nap 1.5órát kell utaznod a gyerekkel az gázos. de egyszer-egyszer belefér, még az újszülöttnél is
Szia!
Csak hordozóban autóztathatod szabályosan és biztonságosan a babát, arra kell figyelni, hogy 2 hónapos koráig 1,5 - 2 óránál többet rendszeresen ne utazzon benne. Utána már lehet, mert megerősödik a gerince, addig még nagyon gyenge neki és ültetni nem szabad tartósan autón kívűl sem.
Nekem ilyent sem a dokik, sem a védőnő nem mondott.
A bébihordozó azért biztonságos, mert ponthogy abban nem terhelődik a gerinc, mivel úgy van kialakítva. Ebben nem ül a baba. Bár nem tudom, hogy más hordozók milyenek...
Nekünk a babakocsira is fel lehet szerelni, és eleinte úgy sétáltunk, persze nem másfél órákat. De naponta kétszer fél óra simán megvolt, és semmi baja nem lett a kisfiamnak. Most 1 éves, és úgy ül, áll, jár, mint a nagykönyvben...
Azt el tudom képzelni ,hogy folyamatosan, másfél óránál többet ne üljön benne, de ha utána ki van véve, hogy tudjon nyújtózkodni, akkor biztos nem lesz gond. Bár,szerintem nem ok nélkül találták ki a hordozókat, ha ártana, bajt tenne vele az ember, akkor nem ilyenre tervezték volna! Persze egész napra nem kell beletennni a babát:)
Nekünk is olyan a babkocsink és úgy sétálunk, mert akkor szemben van velem a baba.
második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!