Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik nektek a Jensen...

Hogy tetszik nektek a Jensen es Jared ferfi nev?

Figyelt kérdés

Kisfiunk lesz es a ket nv kozul szeretnenk az egyiket kervenyzni. Valoszinuleg igy irva nem fogjak engedelyezni csak Dzsenzen vagy Dzsered formaban.

Tudom sokaknak eroltetett lesz es le is fogtok szolni erte, de szerintem a sok Dzsenifer, Dzsesszika mellett ezek is elfernek es mire a kicsi felno mar nem fog ritkanak es kirivonak szamitani.

2017. aug. 31. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
65%

Ne haragudj kedves kérdező, de mindkettő nagyon gáz. Ha már mindenáron ezek közül szeretnél választani, költözz olyan helyre, ahol az eredeti írásmóddal írják. Ebben az esetben ha muszáj választani, akkor inkább Jared.

Ez volt a finom és nőies válasz, a másikat inkább megtartom magamnak, mielőtt kimoderálnak :D

2017. szept. 2. 18:43
 62/69 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu kérdés, akkor nevezd el a gyermeked Dénes Dzsenzennek, így neked is jó és később ő is dönthet arról, hogy melyik tetszik neki.
2017. szept. 3. 21:41
 63/69 A kérdező kommentje:
A kerdes komoly, nagyon szeretem ezt a ket nevet. Kar hogy nem kulfoldre szulettem
2017. szept. 3. 21:56
 64/69 anonim ***** válasza:
68%

Tényleg kár... Születtél volna külföldre, 1 Zimbabwe 2 KongóiDemokratikus Köztársaság 3 Nigéria 4 Burundi 5 Mozambik 6 Guinea-Bissau 7 Csád8 Libéria 9 Burkina Faso 10 Mali valamelyikébe!

Egyből el tudnád nevezni normálisan a gyermekedet - csak azt nem tudnád, hogy vajon éhen hal-e.

Egész más gondjaid lennének.

[link]

2017. szept. 4. 08:22
 65/69 anonim ***** válasza:
20%

Mind kettő borzasztó sajnos.

Gyerekként csúfolódásnak lesz kitéve felnőttként meg hátráltatva lesz, ahogy valaki már írta például egy önéletrajzban... Nem értem komolyan. Annyi jól hangzó magyarosabb fiú név akad... Miért kell erőltetni mindenáron, hogy buta fejjel egy szülő azt hiszi, hogy a gyermeke majd a nevétől lesz különleges...

2017. szept. 4. 10:50
 66/69 anonim ***** válasza:
26%

Kedves #64-es, hogy jön ez most ide? Akkor menj ezen országok valamelyikébe, jó utat! Csak mert nem ősmagyar nevet kíván adni a kérdező a gyermekének, még nem kell ennyire elítélni, meg ilyen demagóg szöveggel példálózni. Ennyi erővel mindenre lehetne azt mondani, hogy "bezzeg ott nem ezzel foglalkoznál, ott örülnél, ha ez meg ez lenne. De nem oda született, így hadd éljen már azokkal a lehetőségekkel, amik itthon megengedettek.

A kérdezőnek a válaszom: eredetiben tetszenek ezek a nevek, de dzs-s átírással nem, és szerintem a gyerekkel is kiszúrás lenne.

2017. szept. 4. 10:52
 67/69 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, nem kell ősmagyar nevet adni, van bőven szép név az arany középúton is. Nekem nincs bajom a különleges nevekkel, bár én nem azokból választok, de van egy határ, mikortól egy név már nem különleges hanem nevetséges vagy túl feltűnősködő(nem pozitív értelemben) és az én mércémben ezek a nevek már túllépik azt a határt.
2017. szept. 4. 12:35
 68/69 A kérdező kommentje:
Koszonom a velemenyeket. Tenyleg nem gondoltam hogy ennyire ellenezve lesz ez a ket nev :( Nem feltetlen ertek veletek egyet viszont a kicsikemmel sem azeretnek kiszurni😯
2017. szept. 4. 12:56
 69/69 anonim ***** válasza:
75%

Kedves #66-os,

"ilyen demagóg szöveg"

- semmilyen demagóg szöveg nem volt, csak az értelmetlen "külföld" szót tettem értelmessé.

tehát úgy jön ez ide, hogy ez is "külföld" nem csak a gennyes-habos ámerika.

És az hogy vasporosba jön ide, hogy én menjek?

Szerintem igenis fogadja el az ember hová született, abból indul ki, alkotja meg életútját, nem kell az örökös elégedetlenkedés, hápogás, mert ezerszer rosszabb is lehetne.

És hogy jön az ide, hogy "Csak mert nem ősmagyar nevet kíván adni a kérdező a gyermekének"?

- mert szó nem esett az ősmagyar nevekről - a giccses filmek sztárjai,a sorozathősök és az ősmagyar nevek közt még van több száz NORMÁLIS név.

2017. szept. 4. 15:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!