Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik nektek a Jensen...

Hogy tetszik nektek a Jensen es Jared ferfi nev?

Figyelt kérdés

Kisfiunk lesz es a ket nv kozul szeretnenk az egyiket kervenyzni. Valoszinuleg igy irva nem fogjak engedelyezni csak Dzsenzen vagy Dzsered formaban.

Tudom sokaknak eroltetett lesz es le is fogtok szolni erte, de szerintem a sok Dzsenifer, Dzsesszika mellett ezek is elfernek es mire a kicsi felno mar nem fog ritkanak es kirivonak szamitani.

2017. aug. 31. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem legyen Samu vagy Dénes.
2017. szept. 1. 14:09
 52/69 anonim ***** válasza:
27%
Tudod mit? Legyen Dzsézönsztetem, ezzel tuti egyedi lesz:-D
2017. szept. 1. 14:24
 53/69 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem akarsz kitolni a fiaddal, ne nevezd el őt se Dzsenzennek, se Dzserednek. Szerintem a "Dzs" betű már alapból elég hülyén néz ki, nemhogy egy névben.
2017. szept. 1. 18:49
 54/69 A kérdező kommentje:

Nem vagyok roma szarmazasu. Se rasszista mint itt a legtobben!!!!😠

Teljesen elfogadom, hogy ellenszenves nektek ez a ket nev. Meg az is lehet hogy en se fogom eroltetni, az is lehet hogy igen, kervenyezem.

De undoritonak talalom hogy akarhanyszor feljonnek ilyen furcsabb nevek rogzon megy a rasszizmus.....hova sullyedtunk emberek, elszomorit.😩

Minden esetre koszonom a velemenyeket😇

2017. szept. 1. 21:05
 55/69 anonim ***** válasza:
46%

Kedves kérdező!

Ne haragudj, de igaza van azoknak, akik nincsenek jó véleménnyel ezekről a nevekről.

Valóban nem megfelelőek,de ha Ön, kedves kérdező, ceggány, vagyis rigócigó, akkor persze ezek a nevek tökéletesek.. egy cigánynak minél ízléstelenebb, minél gyökérebb, annál jobb.

Mi a vezetékneve a kedves kérdezőnek ?

Szerintem legyen inkább Kevincostner, Ronaldo vagy Alehandró a kicsike.. kellően illik a kedves czigga kérdező etnikumához.

Ez nem rasszizmus.

Ez az eltérő kultúra.. a cigányok szeretik a fennhéjázó, ízléstelen, idióta neveket, amikkel majmolhatnak másokat... a kedves kérdező is ezeket a stílusjegyeket mutatja.

2017. szept. 1. 21:21
 56/69 A kérdező kommentje:
Zalner a vezeteknevunk. Mifelenk sok kislanyt ea felnott not hivnak "dzs"betus neveknek. A tobbseg nem cigany.
2017. szept. 1. 21:48
 57/69 anonim ***** válasza:
44%

"többség nem cigány" hehe...

Kérdező.. mindenki tudja, hogy melyik etnikum ad Dzs betűs neveket a pujáknak.. Dzsennifer, Dzsesszika, Dzsúlió, Dzsamál, Dzsered stb... ezek mint c-típusú nevek.

Járeddel, meg a Jensennel meg az a probléma, hogy a gyereked se nem jenki, se nem svéd, úgyhogy még ebben a formában is idiótáknak néznének titeket az emberek.

Én azt nem értem kérdező, hogy miért kell a külföldieket majmolni ??? Ennyire jellemtelen vagy kérdező ?

Normális ember nem ad ilyen neveket a gyerekének, kivéve, ha eltérő a kultúra.. :))

2017. szept. 1. 22:01
 58/69 anonim ***** válasza:
47%
Nem tetszik a két név és ez nem rasszizmus, hanem csak egy vélemény. Egyébként felőlem adhatod.
2017. szept. 1. 22:17
 59/69 anonim ***** válasza:
77%
Misa,Samu tetszik.(Mihály,Sámuel is.).
2017. szept. 2. 09:27
 60/69 anonim ***** válasza:
62%

Nem vagyok roma szarmazasu. Se rasszista mint itt a legtobben!!!!

Látod kérdező, az itteni reakciók és az hogy egyből az jutott a többségünk eszébe hogy c vagy amiért ilyen neveket akarsz adni, reprezentálja a jövőt, amit a gyerekednek szánsz. Igen, a legtöbb ember rasszista, akár bevallja akár nem. És nagyban megnehezíted a leendő gyereked életét egy ilyen névvel. Adj neki normális nevet és becézd Dzsenzennek vag Fzsárednek ha akarod,de ne bélyegezd meg egy életre.

Ja és nem, a vezetéknevetekhez nagyon nem mennek ezek a nevek, kb olyan vele mintha egy melegbár kisebbségi üdvöskéjét hívnák így.

2017. szept. 2. 12:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!