Hogy tetszik nektek a Jensen es Jared ferfi nev?
Kisfiunk lesz es a ket nv kozul szeretnenk az egyiket kervenyzni. Valoszinuleg igy irva nem fogjak engedelyezni csak Dzsenzen vagy Dzsered formaban.
Tudom sokaknak eroltetett lesz es le is fogtok szolni erte, de szerintem a sok Dzsenifer, Dzsesszika mellett ezek is elfernek es mire a kicsi felno mar nem fog ritkanak es kirivonak szamitani.
Nem vagyok roma szarmazasu. Se rasszista mint itt a legtobben!!!!😠
Teljesen elfogadom, hogy ellenszenves nektek ez a ket nev. Meg az is lehet hogy en se fogom eroltetni, az is lehet hogy igen, kervenyezem.
De undoritonak talalom hogy akarhanyszor feljonnek ilyen furcsabb nevek rogzon megy a rasszizmus.....hova sullyedtunk emberek, elszomorit.😩
Minden esetre koszonom a velemenyeket😇
Kedves kérdező!
Ne haragudj, de igaza van azoknak, akik nincsenek jó véleménnyel ezekről a nevekről.
Valóban nem megfelelőek,de ha Ön, kedves kérdező, ceggány, vagyis rigócigó, akkor persze ezek a nevek tökéletesek.. egy cigánynak minél ízléstelenebb, minél gyökérebb, annál jobb.
Mi a vezetékneve a kedves kérdezőnek ?
Szerintem legyen inkább Kevincostner, Ronaldo vagy Alehandró a kicsike.. kellően illik a kedves czigga kérdező etnikumához.
Ez nem rasszizmus.
Ez az eltérő kultúra.. a cigányok szeretik a fennhéjázó, ízléstelen, idióta neveket, amikkel majmolhatnak másokat... a kedves kérdező is ezeket a stílusjegyeket mutatja.
"többség nem cigány" hehe...
Kérdező.. mindenki tudja, hogy melyik etnikum ad Dzs betűs neveket a pujáknak.. Dzsennifer, Dzsesszika, Dzsúlió, Dzsamál, Dzsered stb... ezek mint c-típusú nevek.
Járeddel, meg a Jensennel meg az a probléma, hogy a gyereked se nem jenki, se nem svéd, úgyhogy még ebben a formában is idiótáknak néznének titeket az emberek.
Én azt nem értem kérdező, hogy miért kell a külföldieket majmolni ??? Ennyire jellemtelen vagy kérdező ?
Normális ember nem ad ilyen neveket a gyerekének, kivéve, ha eltérő a kultúra.. :))
Nem vagyok roma szarmazasu. Se rasszista mint itt a legtobben!!!!
Látod kérdező, az itteni reakciók és az hogy egyből az jutott a többségünk eszébe hogy c vagy amiért ilyen neveket akarsz adni, reprezentálja a jövőt, amit a gyerekednek szánsz. Igen, a legtöbb ember rasszista, akár bevallja akár nem. És nagyban megnehezíted a leendő gyereked életét egy ilyen névvel. Adj neki normális nevet és becézd Dzsenzennek vag Fzsárednek ha akarod,de ne bélyegezd meg egy életre.
Ja és nem, a vezetéknevetekhez nagyon nem mennek ezek a nevek, kb olyan vele mintha egy melegbár kisebbségi üdvöskéjét hívnák így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!