Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik nektek a Jensen...

Hogy tetszik nektek a Jensen es Jared ferfi nev?

Figyelt kérdés

Kisfiunk lesz es a ket nv kozul szeretnenk az egyiket kervenyzni. Valoszinuleg igy irva nem fogjak engedelyezni csak Dzsenzen vagy Dzsered formaban.

Tudom sokaknak eroltetett lesz es le is fogtok szolni erte, de szerintem a sok Dzsenifer, Dzsesszika mellett ezek is elfernek es mire a kicsi felno mar nem fog ritkanak es kirivonak szamitani.

2017. aug. 31. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
54%
Jó,jó. Legyen inkább József.
2017. aug. 31. 23:19
 32/69 anonim ***** válasza:
42%
#32 Mesélj még,kérlek.
2017. aug. 31. 23:40
 33/69 A kérdező kommentje:
Velemenyeket kertem a ket nevrol, nem kritizalast:) koszonom.
2017. aug. 31. 23:45
 34/69 anonim ***** válasza:
78%
Azért tényleg lehetne annyi eszed, hogy nem a kedvenc sorozatod szereplőiről nevezed el a gyereked. Elméletileg felnőtt nő vagy, nem? Komolyan nem értem, hogy mi a franc van a mai szülőkkel, hogy a gázabbnál gázabb neveket adják a gyereknek, aztán meg csodálkoznak, hogy 18 éves korában első dolga az lesz, hogy megváltoztassa.
2017. szept. 1. 00:21
 35/69 anonim ***** válasza:
68%
És most mennyi vagy,18? Ha több,akkor elég gáz,hogy csak annyit jelent neked a gyereked,hogy egy sorozat szereplőire akarsz emlékezni,mindegy,milyen okból. Szerencsétlen gyerek...
2017. szept. 1. 01:05
 36/69 A kérdező kommentje:

Nem a sorozat szereplorie akarok emlekezni, ezt sehol nem irtam.

Es ha van ra lehetosegem akkor miert ne nevezzem el ketto a tarsadalomnak hasznos nem naplopo stbstb emberkerol a gyerekem? :) nem latok benne semmi rosszat :)

2017. szept. 1. 05:31
 37/69 anonim ***** válasza:
78%
Maguk a nevek tetszenek,kicsit fura.. A Jared még itthon is elképzelhető.. Jensen se rossz.. De az átirar,dzsvel juj.. Mondjuk a sorozatot amit emlegettek itt többen fogalmam sincs melyik.. Inkább Jared,azt írják is h engedélyezett név. De szerintem adjatok mellė egy klasszikusabb nevet,mert az idősebb korosztály nem hiszem h elfogadná.. Pl egy Bence a Jared mellett jol hangzik. 2.névnek
2017. szept. 1. 06:23
 38/69 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem való magyar gyereknek ez a 2 név...
2017. szept. 1. 07:50
 39/69 jafnrétti ***** válasza:
65%

Miért kell a kérdezőt sértegetni? Csodálom a türelmét, amikor ilyen undorító szavakkal pocskondiázza egy-két válaszoló, és még mindig teljesen kutluralt tudott maradni.

Kérdező: az a baj, hogy fonetikusan leírva tényleg nagyon furák ezek a nevek, hiába, hogy vannak Dzseniferek meg Dzsesszikák, azok ugyanennyire szerencsétlenül néznek ki leírva. Viszont eredeti írásmód szerint meg esélytelen, hogy engedélyezzék. Úgyhogy szerintem válassz más neveket.

2017. szept. 1. 09:21
 40/69 anonim ***** válasza:
54%
Jól hangzó nevek - külföldön. Nem lenne gondom vele eredeti formában, de ez a dzs-s átírás borzalmas. Egyik ismerősöm külföldön szült, a kisfiú Jayden, a kislány Hailey, pedig az anya is és az apa is magyar, hagyományos, magyar vezetéknévvel, így elég érdekesen hangzik. Azóta hazaköltöztek, először furcsán néznek az emberek, amikor meghallják, de gyorsan hozzászoknak, vannak ennél hülyébb nevek is, amiket itthon anyakönyveztetni lehet. De a dzs-s változatot szerintem felejtsd el, rémes így leírva.
2017. szept. 1. 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!