Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik nektek a Jensen...

Hogy tetszik nektek a Jensen es Jared ferfi nev?

Figyelt kérdés

Kisfiunk lesz es a ket nv kozul szeretnenk az egyiket kervenyzni. Valoszinuleg igy irva nem fogjak engedelyezni csak Dzsenzen vagy Dzsered formaban.

Tudom sokaknak eroltetett lesz es le is fogtok szolni erte, de szerintem a sok Dzsenifer, Dzsesszika mellett ezek is elfernek es mire a kicsi felno mar nem fog ritkanak es kirivonak szamitani.

2017. aug. 31. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
Szerencses helyzetben vagyunk, mert illik a csaladnevunkhoz ez a ket nev :D meg a tobbi ami talonban van
2017. aug. 31. 22:45
 22/69 anonim ***** válasza:
80%

Magyar gyereknek, magyar vezetéknévvel se így, se dzs-vel nem adnám. Rettenetes. Felnőtt nőnek lehetne annyi esze, hogy nem egy sorozat szereplőiről nevezi el a gyerekét. Kész szerencse, hogy nem a Pityke Őrmester a kedvenced, mert lehetne a fiad Kukucs vagy Marcipán.

A másik 3 lehetőségből válassz, azok normális nevek.

2017. aug. 31. 22:47
 23/69 A kérdező kommentje:
Kerlek ne itelkezz ismeretlenul :) koszonom. A velemenyed is.
2017. aug. 31. 22:48
 24/69 A kérdező kommentje:
Nem azert akarom igy hivni ot, mert szeretem a sorozatot(szo se rola ez igy van) vagy mert "jajjdehelyesajeredvagyajensen" hanem azert mert akarva akaratlanul ia atsegitettek egy nagyon kemeny szakaszon az eletemben, es amikor a fiamra nezek azt akarom hogy emlekeztessen erre, arra , hogy sohasem szabad feladni es mindig van remeny, es barmit elerhetunk amit szeretnenk ha kuzdunk erte.
2017. aug. 31. 22:52
 25/69 anonim ***** válasza:
27%
Hűha le lettem tiltva?
 26/69 anonim ***** válasza:
65%
23-as nem provokáció, de komolyan miért ne lehetne akár Marcipán is amikor létezik Málna, Bodza, Fahéj anyakönyvezhető nevek?Amúgy meg mindenki maga dönti el, hogy milyen nevet ad a saját gyermekének, senkinek semmi köze hozzá.Egyik ismerősöm kisfiát Kevinnek hívják (nem kisebbség) nekem nem tetszik, de elfogadom, mert a szülőknek ez volt a favorit. Ennyi.
 27/69 anonim ***** válasza:
54%
Vigyázni kell meg jött Radar Cukiberg
2017. aug. 31. 22:53
 28/69 anonim ***** válasza:
52%
27-es jót nevettem.🤣🤣🤣🤣
2017. aug. 31. 22:55
 29/69 A kérdező kommentje:

Koszonom akik irtak eddig, varok meg tovabbi velemenyeket! 😇😇

De kerlek benneteket ne vitatkozzatok ha nem egyezik a velemenyetek, annyit nem er az egesz😇😊

2017. aug. 31. 22:56
 30/69 A kérdező kommentje:
Felre ertetek, akkor 17voltam amikor ez tortent. Es maga az elmeny hogy akkor elertem amit akartam, az segitett nagyon nagyon sokat, meg amirol a fiuk beszeltek, valahogy pont mintha nekem lett volna cimezve :) persze csak veletlen egybeeses volt, vagy en hallottam bele azt amit akartam, de sokat segitett, es nem nem az autogram 😑 Amiket elmondtak abbol epitettem magam kore egy vedo gatat..... de senkinek semmi koze ehhez. Nem ertem miert kell rogton ellensegesnek lenni.....
2017. aug. 31. 23:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!