Hogy tetszik nektek a Jensen es Jared ferfi nev?
Figyelt kérdés
Kisfiunk lesz es a ket nv kozul szeretnenk az egyiket kervenyzni. Valoszinuleg igy irva nem fogjak engedelyezni csak Dzsenzen vagy Dzsered formaban.
Tudom sokaknak eroltetett lesz es le is fogtok szolni erte, de szerintem a sok Dzsenifer, Dzsesszika mellett ezek is elfernek es mire a kicsi felno mar nem fog ritkanak es kirivonak szamitani.
2017. aug. 31. 22:16
41/69 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Itjazok meg batran! :)
Lazom az ejszaka folyaman tobb hozzaszolast is kimoderaltak.... :)
2017. szept. 1. 12:12
42/69 anonim válasza:
Miért nem rögtön Kásztiel? Az se kevésbé röhejes. Én haragudnék a szüleimre ha ilyen névvel büntetnének. Ha beadja majd az önéletrajzát be se hívják majd mert kissebbséginek gondolják a hülye neve miatt. El akarod kaszálni egy életre? Nekem a rockzene segített de mégse neveztem a gyerekem Varga Metallikának vagy Varga Eroszmissznek.
43/69 A kérdező kommentje:
Az amugy is inkabb Kesztiel lenne :D debaz tenyleg rohejes, mint a Nenszi meg ilyenek....de a Dzs-sek az en meglatasom szerint mivel mar 20evvel ezelott vagy korabban is anyakonyvezhetok voltak nemelyik, igy mara mar egyre jobban elfogadott, nem kirivo nevek. :) ezert batorkodom kicsit mereszebben ilyen nevet kervenyezni, es adni a babomnak😇😍
2017. szept. 1. 13:16
44/69 anonim válasza:
A Nenszi vagy Kesztiel se rosszabb mint a Dzsenszen vagy Dzsáred. Kérdező te örülnél ha téged Nenszinek hívnának?
45/69 anonim válasza:
És tévedsz, a Dzseszsika, Dzsindzser se egyre inkább elfogadott, nem tudom ezt honnan vetted, azok is olyan borzalmasan röhejesek mint azok amiket te akarsz adni. Bár Lakatos vagy Kolompár vezetéknévhez még jók is lehetnek, szép autentikus.
46/69 anonim válasza:
Ha szereted a gyereked ne akarj kiszúrni vele és tönkretenni az életét..hogy becéznéd a Dzsenszent pl Dzsenike? Legyen inkább Dénes vagy Samu, kérlek..a gyereked érdekében.
47/69 A kérdező kommentje:
Mivel azzal a nevvel nottem volna fel, igy ugyan olyannak tartanam mint a mostani nevemet. Vagyis: "Ez a nevem es kesz"
2017. szept. 1. 13:26
48/69 A kérdező kommentje:
Dzsenzi, vagy csak siman becezes nelkul: Dzsenzen :)
2017. szept. 1. 13:40
49/69 anonim válasza:
Kérdező, ebben ne legyél biztos. Én a gyerekkori csúfolódások miatt változtattam nevet, de eléggé tönkretették az önbizalmamat.
50/69 anonim válasza:
Hát kérdező, az már biztos, hogy te nem vagy normális. VAGY már most utálod a gyereked és így akarsz vele kitolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!