Melyik név tetszik nektek és miért?
Első kisbabánkat várjuk. 26.hétben járok, a nemét nem szeretnénk tudni.
Összeállítottunk egy listát, kiváncsi lennénk kinek melyik név tetszik, melyiket adnátok és ha leírnátok miért megköszönjük?!
Lány: Nóra, Zsófia, Adél, Réka, Kamilla, Csenge, Noémi
Fiú: Krisztián, Marcell, Dávid, Ákos, Norbert, Hunor, Richárd
Fiúból csak a Hunor, Ákos, Dávid tetszik. A többi számomra ronda.
Lány : Réka, Noémi, Nóra tetszik.
Nóra(ezt a nevet akartam a lányomnak, de fiú lett)
Adél(becézése miatt :Adus)
Noémi(csak úgy)
Krisztián (tetszik)
Norbert (a párom)
Hunor (csak úgy)
Lány: Nóra, Csenge
Fiú: Marcell, Dávid, Ákos, Richárd
Azért mert ismerek ilyen nevűeket :D
Nóra: Szép név, de sajnos én személyhez kötöm és eddig egyetlen egy normális Nórával nem találkoztam. Mind egy önző, magát megjátszó, gátlástalan liba, aki manipulálja a környezetét.
Zsófi: Tucat.
Adél: Durva
Réka, Csenge, Kamilla nem tetszenek.
Noémi: Befutó.
Krisztián: Nagyon tetszik.
Marcell: Nagyon szép, férfias név, viszont soha senki nem fogja Marcellnek hívni, mindenki Marcizni fogja, és nem tudom a Marci nevet elképzelni egy meglett, komoly férfiembernek.
Dávid: Jó név.
Ákos: Blah... nem, nem és nem.
Norbert: Szódával elmegy, de olyan semmilyen.
Hunor: Ha jól hangzik a vezetéknévvel, akkor ütős :)
Richárd: Az egyik kedvencem.
Kamilla, Noémi
Krisztián, Richárd (de csak úgy hogy Ricsi)
Nekem lánynevek közül csak a Nóra és a Réka tetszik, fiúnevek közül pedig Dávid, Norbert és Richárd.
Nem tudom indokolni, mert csak. :)
Nekem a lánynevek közül mind tetszik. A Noémi esélyes is volt nálunk, két név közül döntöttünk, végül nem Noémi lett a lányunk de majdnem..
Fiúnevek is tetszenek de Hunort és Richárdot nem adnám. Ha a lányunk fiú lett volna, Marcell lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!