Melyik név tetszik nektek és miért?
Első kisbabánkat várjuk. 26.hétben járok, a nemét nem szeretnénk tudni.
Összeállítottunk egy listát, kiváncsi lennénk kinek melyik név tetszik, melyiket adnátok és ha leírnátok miért megköszönjük?!
Lány: Nóra, Zsófia, Adél, Réka, Kamilla, Csenge, Noémi
Fiú: Krisztián, Marcell, Dávid, Ákos, Norbert, Hunor, Richárd
Adél,Noémi,Nóra
Norbert
Csak úgy szimplán ezek tetszenek a legjobban
A lány nevek közül a Réka és a Kamilla nagyon tetszik. A Noémi és a Nóra elmegy, nincs velük bajom, de nem is tetszik annyira, hogy így nevezzem el a gyerekemet. A Zsófi és az Adél nekem nem tetszik.
A fiú nevek közül tetszik a Krisztián és a Hunor. A Dávid határeset. A többi nem tetszik.
Dávid a férjem, de amúgy is tetszene 😍
Kamilla, de nálunk a vezetéknévvel röhejes, így nem lehet az. Egyébként nagyon szépen cseng, dallamos, lehet többféleképpen becézni, de ez a név önmagában nem "igényli" a becézést. Mindenhogy jó.
Lánynevek: Noémi, Nóra
Fiúnevek: A Richárdon kívül az összes
Igazából bármelyik jó, sokat számít a vezetéknév is.
Lány: nekem a Nóra, a Csenge, az Adél nem igazán tetszenek, a Noémi nevet meg sosem szerettem, nem tudom miért (lehet, hogy azért, mert én meg Tímea vagyok és az Aranyember miatt..:)) )
Ezért vagy a Zsófiát vagy a Kamillát választanám.
Fiú: A Marcell és a Hunor név tetszik a legkevésbé. Itt a Norbertet választanám.
Az általad megadott nevek közül:
Réka -talán még nem tömegnév, és klasszul viselhető felnőttként is
Norbert vagy Krisztián -ugyanazon okból, mint a Réka
Lány: Nóra, Zsófia
Fiú: Krisztián, Dávid, Richárd
Miértet nem írok, szimplán ezek tetszenek a felsoroltak közül. :)
Zsófia, Adél, Kamilla, Noémi
Dávid, Ákos, Richárd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!