Ti megvennétek egy olyan babakocsit, ami nem tetszik, csak azért, mert olcsó?
Nem vennem meg.
Inkabb keresgelnek meg par napot,de olyan legyen ami tetszik is.
En is epp konnyu sport kocsit keresek.mar 2 hete nezem a jofogast,es tobb csoportban is benn vagyok.de meg nem jott szembe az igazi.
Igaz,hogy nekem nem is tul surgos.csak neha hasznalnam.
Kétszer vettem eddig babakocsit.
Mind kétszer hónapokig őrlődtem rajta, milyet vegyek.
Akikkel egyszerre vártuk a babát, mindegyikük olcsó mindegy milyen babakocsit vett. De nem is voltak jó minőségűek, használtan is vették.
Én lettem leszólva, meg "de sok pénzed van", csak mert szempont volt nálam a baba. Hogy kényelmes legyen. És nem utolsó sorban, hogy egyáltalán kimenjek vele az utcára. (100 ezres babakocsi, nem a népszerű stokke)
Ne hallgass azokra, akik megmondják mit csinálj. Ha megteheted, vedd azt ami neked tetszik.
Én egy kicsit máshogy közelíteném meg a kérdés. Mit értessz az alatt, h nem tetszik? Pláne egy esernyőre csukható babakocsiban? Nekem a szempontom az volt, h praktikus legyen (könnyű legyen, egyszerűen lehessen csukni, nyitni, kis helyet foglaljon ilyenek).
Tehát ha azért nem tetszik, mert nem funkcionális, azaz számodra nem praktikus, akkor ne vedd meg. De ha azért nem tetszik, mert te zöldet akartál ez pedig kék, akkor az más tészta.
Én most vettem egyet 5000ért (SOS-ben kellett, szóval több nem is volt rá jelenleg).
A lényeg:
Tetszeni tetszik. Bordó és rózsaszín, kislányom van, tehát pont ideális.
Az viszont nem tetszett, hogy másnap kiesett a kereke (rejtett hiba, amit gyanítom, az előző tulaj is tudott, mert hiányzott egy pici kis alkatrész, csak nem tütette fel), szóval valszeg ezért volt ennyi az ára.
Azt akartam ebből kihozni, hogy anyósoddal meg kéne értetni, hogy ami túl olcsó, az gyanús. Én pont ezért nem venném meg.
(Az csak pluszban tetőzi, hogy neked nem tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!