Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megvennétek egy olyan...

Ti megvennétek egy olyan babakocsit, ami nem tetszik, csak azért, mert olcsó?

Figyelt kérdés
3:1-ban babakocsink van, nézegetek esernyőre csukhatósat. Anyósom mutatott egyet Facebookon, de nem tetszik, mondtam neki hogy mindegy milyen olcsó (5000 ft), ha nem tetszik nem fogom megvenni. Erre teljesen rámszállt, hogy nem aza lényeg, hogy tetszik-e vagy nem. Ti megvennétek úgy is hogy nem tetszik, csak mert olcsó??
2017. júl. 12. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Én is hallgattam a babakocsink miatt eleleget, pedig 100 ezer sem volt, egyszerű középkategóriás babakocsi. Anyumék tudták milyen irányba gondolkozok (3in1,nagy fújtatható kerekek) és folyamatosan küldték a linkeket a használt babakocsikról ami olcsó volt ugyan de sem a színe, sem a típúsa stb.nem tetszett. Szerencsére megtehettük így vettünk újat, ami minden elképzelésemnek megfelelt, tetszik a színe, szóval nekem a tökéletes babakocsi. Mikor elújságoltam, hogy megvettük, akkor jött, hogy felesleges pénzszórás, meg jajj, csak nem bírtad ki hogy ne vedd meg stb. Megmondtam, hogy azt csinálok amit akarok,nekem fontos szempontok alapján választottam, és hiába lett volna olcsó, nem veszek kék babakocsit a kislányomnak.
2017. júl. 13. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy nem!

Inkább kiadok többet egy szebbért,minthogy

olcsón megvegyek egy rondát.

Egyékbént én nem vennék Facebookos csoportbóo babakocsit,pláne nem 5000 forintért.

Szerintem,ha a babakocsinak semmi baja,

biztos nem ennyi az ára!

2017. júl. 13. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Én most vettem egyet par ezerert ami egyaltalan nem tetszett, de a gyerek jobban szereti, mint a masik 80 ezres kocsijat. Azota en is megbaratkoztam a szinevel. Ha kenyelmes es praktikus, vedd meg.
2017. júl. 13. 15:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért nem tetszik? Ha valamilyen funkcióban nem tetszik, akkor nem venném meg. Pl. mi tök ingyen kaptunk egy babakocsit, de nem lehetett teljesen hátradönteni, és később se tudtuk használni, mert a rossz járdán annyira rázkódott, hogy nem tudott benne aludni a lányom.

Ha esztétikailag van benne valami hiba, pl. nem tetszik a színe vagy a mintája, akkor attól még megvenném. (A sportbabakocsit így vettük. Tök jó volt, olcsó volt, de barnában már nem volt, csak pirosban. Ez nem volt olyan nagy baj, így nem zavart a színe.)

2017. júl. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!