Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek korai lenne...

Szerintetek korai lenne kisbabát vállalni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Na szóval, a párommal kb egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk, mindketten dolgozunk, egészen jó fizetéssel

Bővítjük a házat epp

És sokat beszélgettünk már babáról

1-2éven belül

Én most 19 vagyok párom 22

Kicsit még néha nem vagyok biztos benne, néha nagyon vágyom rá

Mindkettőnk szülei és rokonai is várják már hátha lesz lassan :)

Mit gondoltok?

2017. aug. 31. 14:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
27%

En most szultem 21 evesen. Nem tartom korainak, mondjuk nekem vegzettsegem, biztos allasom van ahol tobb, mint egy eve dolgoztam es a parom 31 eves.

Tudom, hogy o mar kielte magat, lenyugodott, es mar szeretett vola egy picit.

A gyerekre sosem lehet felkeszulni. Viszont anyukam arra tanitott kiskoromtol kezdve, hogy csak akkor szuljek gyereket, mikor ugy erzem, hogy egyedul is elboldogulnek vele. Ugyanis egy kapcsolatot nem lehet biztosra venni. Es mivel, hogy te leszel terhes, te fogsz szulni, szoptatni(ha fogsz)ezert vegulis a teher nagyobb resze rad esik. Foleg, ha te fogsz otthon maradni a gyerekkel.

Persze lehet jo apa, es kiveheti a reszet a gyerekvallalas/nevelesbol, de konkretan magadnak szulod a gyereket, hiszen akarmilyen tamogato parod van a munka nagyobbik resze a tied.

Ha eleg erosnek erzed magad, hogy akkor is meg tudnad oldani, ha egyedul maradnal vele(neadjisten), akkor vagj bele nyugodtan.

Kemenz munka, de szerintem a legkifizetodobb. A legszebb dolog a vilagon. :´)

2017. szept. 2. 20:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha azzal számolsz, hogy egyedül maradsz akkor inkább ne szülj. Válassz előbb olyan férjet, akivel kapcsolatban ez fel sem merül benned, hogy elváltok.
2017. szept. 2. 22:22
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :)
2017. szept. 2. 22:23
 24/24 anonim ***** válasza:
45%

"Nem azzal szamolok, hogy elvalunk. Viszont barmi tortenhet. Engem is eluthet holnap egy auto. Ot is. Ledonthet a labunkrol egy betegseg, hogy csak egy fizetes marad. Igy igencsak bele lehet kalkulalni a "johet-e a gyerek" temaba azt, hogy el tudnam-e vallalni egyedul is."

Ez jogos, de erre találták ki a kockázati életbiztosítást. Így már ez nem gond.

2017. szept. 3. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!