Szerintetek korai lenne kisbabát vállalni ennyi idősen?
Na szóval, a párommal kb egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk, mindketten dolgozunk, egészen jó fizetéssel
Bővítjük a házat epp
És sokat beszélgettünk már babáról
1-2éven belül
Én most 19 vagyok párom 22
Kicsit még néha nem vagyok biztos benne, néha nagyon vágyom rá
Mindkettőnk szülei és rokonai is várják már hátha lesz lassan :)
Mit gondoltok?
A kérdésed magában hordozza a választ is: ha ennek az eldöntésével ketten nem tudtok megbirkózni, hanem külső segítséget igényel a válaszadás, akkor mindenképp korai lenne ez még.
Nem beszélve a kapcsolatok frissességéről (legalábbis én 1 év után még nem vállaltam volna gyereket), illetve a korotokról.
Nagyon szeretjük egymást, mindig egyre jobban szeretem
Ha stabil lesz a helyzetünk akkor akarunk elkezdeni próbálkozni babával
Ugy mondom, ha meg lesz a plusz szoba meg az autó es a párom osztrákba fog dolgozni
Ez olyan 1-2 even belul :)
A kérdést azert tettem fel tulajdonképpen hátha van/volt egyetleg valaki hasonlo helyzetben :)
Ha várnátok a házvásárlásig, akkor szerintem rendben lenne.
Most még kissé korai lenne, oké, nagyon szeretitek egymást, de más is kell azért a családalapításhoz.
Viszont ha együtt tudtok élni saját házban, és ahogy írtad, még néhány év, akkor teljesen rendben van, hogy már előre beszéltek róla és tervezitek.
És ami még fontos, akkor vágjatok bele, ha 100%-ig biztosak lesztek benne mindketten, hogy nem csak a körülmények adottak, hanem mindketten akarjátok is a babát.
Ház már megvan, csak nem tul nagy, azert bővítjük plusz szobával :)
Már várjuk a babát nagyon ha végre meglesz a ház bővítés meg a kocsi
A nővérem pont ezzel jott.. Éljetek utazzatok
De ugy gondolom ezt gyerekkel is lehet
A párom szülei nagyon jo viszonyba vannak
Es mai napig jonnek velünk bulizni, edzeni
Es mi is ilyen jo viszonyt akarunk fent rartan a gyerekunkkel
Nem teherkent gondolunk ra hanem mint boldogság
Ket kishugom van, mindkettőt születése ota neveltem (apám ujrahazasodott es en tobbet foglalkoztam a kicsikkel mint az anyjuk)
Szoval valamennyi tapasztalauom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!