Szerintetek korai lenne kisbabát vállalni ennyi idősen?
Na szóval, a párommal kb egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk, mindketten dolgozunk, egészen jó fizetéssel
Bővítjük a házat epp
És sokat beszélgettünk már babáról
1-2éven belül
Én most 19 vagyok párom 22
Kicsit még néha nem vagyok biztos benne, néha nagyon vágyom rá
Mindkettőnk szülei és rokonai is várják már hátha lesz lassan :)
Mit gondoltok?
En 18 es 20 evesen szultem az elso kettot.
Igaz az elso veletlenke,de ettol fuggetlenul imadom.eppen annyira mint a ket tesojat.
A 3.at 27 evesen szultem es hozza mar nincs annyi turelmem,energiam mint anno.
Sokszor van lelkifurim,hogy a nagyokkal mennyit jatszottam,mondokaztam,meseltem,setaltam.a picivel pedig sokszor el se jutunk a jatszira.sokszor egesz nap fel orat ha sikerul vele jatszanom.egyaltalan nem mondokazunk,nem olvasok meset,nincsenek azok a hempergos,bohockodos jatszasok mint regen.
Pedig mostanra mar minden korulmeny adott,nem ugy mint a nagyoknal.akkor is kuoon laktunk,de alberlet volt,es tanultam is.megis tobb idom volt rajuk.
Szerintem jobb fiatalon szulni.na jo,en exrem fiatalon szultem.de a 20 as evek eleje lenne a legidealisabb szerintem.
Én is fiatalon akartam anya lenni, 24 leszek mikor megszületik a kisbabánk.
Persze ti jóval fiatalabbak vagytok, de én azt gondolom az alapján amit írtál, hogy vágjatok bele! :) egy valamit nem tudok, hogy hány éves munkaviszonyotok van, mert neked elég fontos lenne, hogy meglegyen minimum 2 év.
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok
Nekem sajnos nincs meg meg az egy év sem mert nem rég fejeztem be a sulit, igy van érettségim es szakmám is
De persze tudom, kell a 2év munkaviszony a gyeshez, de mire ott fogunk tartani mar meg lesz az is :)
Párom már 4eve dolgozik, dehát nyilvan nem o megy gyesre, bar hallottam mar ilyenről
Hogy lehet ilyet?!
És te mit dolgozol? :) Addig is, míg jön a gyerek?
Vagy a párod teremtsen elő mindent, te meg még 5-6 évig munkahely közelébe se mész?
Nálunk ez úgy működik:
- suli
- szakma, aztán 2-3 év munka
- gyerek
Utsó vagyok, akkor megnyugodtam.
Azt hittem, te is olyan vagy, mint ismerős, aki 18 éves korától folyamat szül, csak ne kelljen melóznia :D
Sosem voltam eloskodos tipus, mar ugy mond nagy gyerek korom ota dolgoztam, mert taltam a szüleimtől pénzt keregetni
Mar most melo, mellette sajat háztartást is vezetek es teljesen jol erzem magam :)
Amugy ha tényleg érdekel kedves utolso, egy hipermarketben dolozok mint eladó, pénztáros :)
A pénztáros fizetés az egész jó fizu?? Kérdésben még úgy írtad. Vagy csak a párodé jó?
Amúgy alapvetően akkor szülj amikor már mindketten nagyon vágytok rá. Ne amikor a környezet, rokonság, hanem amikor ti ketten.
Magyar viszonylatban az en fizum is jo, igaz a parome jobb :D
Nettó majdnem 200at kapok, szerintem az nemrossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!