Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek korai lenne...

Szerintetek korai lenne kisbabát vállalni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Na szóval, a párommal kb egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk, mindketten dolgozunk, egészen jó fizetéssel

Bővítjük a házat epp

És sokat beszélgettünk már babáról

1-2éven belül

Én most 19 vagyok párom 22

Kicsit még néha nem vagyok biztos benne, néha nagyon vágyom rá

Mindkettőnk szülei és rokonai is várják már hátha lesz lassan :)

Mit gondoltok?

2017. aug. 31. 14:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

En 18 es 20 evesen szultem az elso kettot.

Igaz az elso veletlenke,de ettol fuggetlenul imadom.eppen annyira mint a ket tesojat.

A 3.at 27 evesen szultem es hozza mar nincs annyi turelmem,energiam mint anno.

Sokszor van lelkifurim,hogy a nagyokkal mennyit jatszottam,mondokaztam,meseltem,setaltam.a picivel pedig sokszor el se jutunk a jatszira.sokszor egesz nap fel orat ha sikerul vele jatszanom.egyaltalan nem mondokazunk,nem olvasok meset,nincsenek azok a hempergos,bohockodos jatszasok mint regen.

Pedig mostanra mar minden korulmeny adott,nem ugy mint a nagyoknal.akkor is kuoon laktunk,de alberlet volt,es tanultam is.megis tobb idom volt rajuk.

Szerintem jobb fiatalon szulni.na jo,en exrem fiatalon szultem.de a 20 as evek eleje lenne a legidealisabb szerintem.

2017. aug. 31. 19:07
 12/24 anonim ***** válasza:

Én is fiatalon akartam anya lenni, 24 leszek mikor megszületik a kisbabánk.

Persze ti jóval fiatalabbak vagytok, de én azt gondolom az alapján amit írtál, hogy vágjatok bele! :) egy valamit nem tudok, hogy hány éves munkaviszonyotok van, mert neked elég fontos lenne, hogy meglegyen minimum 2 év.

2017. aug. 31. 21:59
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok

Nekem sajnos nincs meg meg az egy év sem mert nem rég fejeztem be a sulit, igy van érettségim es szakmám is

De persze tudom, kell a 2év munkaviszony a gyeshez, de mire ott fogunk tartani mar meg lesz az is :)

Párom már 4eve dolgozik, dehát nyilvan nem o megy gyesre, bar hallottam mar ilyenről

Hogy lehet ilyet?!

2017. szept. 1. 07:02
 14/24 anonim ***** válasza:
53%

És te mit dolgozol? :) Addig is, míg jön a gyerek?

Vagy a párod teremtsen elő mindent, te meg még 5-6 évig munkahely közelébe se mész?

Nálunk ez úgy működik:

- suli

- szakma, aztán 2-3 év munka

- gyerek

2017. szept. 1. 16:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok, akkor megnyugodtam.

Azt hittem, te is olyan vagy, mint ismerős, aki 18 éves korától folyamat szül, csak ne kelljen melóznia :D

2017. szept. 1. 16:38
 16/24 A kérdező kommentje:

Sosem voltam eloskodos tipus, mar ugy mond nagy gyerek korom ota dolgoztam, mert taltam a szüleimtől pénzt keregetni

Mar most melo, mellette sajat háztartást is vezetek es teljesen jol erzem magam :)

Amugy ha tényleg érdekel kedves utolso, egy hipermarketben dolozok mint eladó, pénztáros :)

2017. szept. 2. 07:39
 17/24 anonim ***** válasza:

A pénztáros fizetés az egész jó fizu?? Kérdésben még úgy írtad. Vagy csak a párodé jó?

Amúgy alapvetően akkor szülj amikor már mindketten nagyon vágytok rá. Ne amikor a környezet, rokonság, hanem amikor ti ketten.

2017. szept. 2. 07:48
 18/24 A kérdező kommentje:

Magyar viszonylatban az en fizum is jo, igaz a parome jobb :D

Nettó majdnem 200at kapok, szerintem az nemrossz :)

2017. szept. 2. 08:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem rossz pénztárosként. Nem tudtam, hogy ennyire jól fizetnek.
2017. szept. 2. 13:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol, de en hal isten jol kifogtam :)
2017. szept. 2. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!