Félek, hogy nagyon lemarad? Mit mondhatnék/csináljak?
És még valami.
Néhány dolgot másoltam be egy régebbi kérdésemből.Szóval nagyon be lehet kavarodni.Így tisztázom a dolgot.
A legnagyobb gyerkőc kislány, idén tölti az 5évet.Hozzánk jár oviba.A középső gyerek fiú, idén lesz 3.Ő szeptembertől járna hozzánk oviba.A legkisebb mütyüri pedig lassan 6 hónapos picilány.Egy régebbi kérdésemben 4 gyereket írtam, azért mert ismerősök is olvasgatnak itt néha és nem akartam hogy rájuk ismerjenek.Eddig!!!
Talán, ha valaki visszamondja nekik, észbe kapnak.
Beszélj a védőnővel!MINDENKÉPP!!!Fúú ne haragudj de annyira tudom utálni az ilyen nőket..minek egyáltalán az ilyennek gyerek???
Szeretetet ad egyébként a gyerekeknek? vagy azt sem??
úúúú szegénykék annyira sajnálom őket..még olyan picik:(
Szia!
Nekem a kérdésedből nem jön le, hogy miben van elhanyagolva unokahugod vagy mi az amit szerinted nem csinálnak unokahugoddal. Tehát miben nyilvánul meg ez az elhanyagoltság?
Menj csak...én tojnék arra,hogy ez szemét húzás e vagy sem, ha a gyereknek segítesz ezzel !!!
amúgy meg ha tényleg úgy van ahogy írtad, akkor neked adok igazat a többi ügyben is...tesód és a férje mocskos szemetek...ilyennek lósz@rt nem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!