Ha a baba sokat van kézben, lehet, hogy lemarad a mozgása a fejlődésben?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 21:19
1/5 anonim válasza:
Ez butaság, a babák nagyon el tudják dönteni hogy szeretnek-e kézben lenni, vagy inkább lekéreckednek a padlóra hogy szabadon mocoroghassanak.
Egy kétgyermekes anyuka
2/5 anonim válasza:
Nem marad le, csak majd megorultok vele, mert egyetlen pillanatig nem fog benneteket hagyni!!! Rakjatok neha le, ne legyen mindig kezbe, akarmennyire is aranyos, es imadjatok!!!
3/5 anonim válasza:
szerintem ez annyira gyeregfüggő. az én babám sokat volt kézben,de nem lett függő,nem őrülünk meg tőle,kiegyensúlyozott. igény szerint szoptattam,sőt,cicire aludt el eleinte,most már azt sem igényli,énekelünk elalvás előtt. szerintem tapasztald ki. csak azért nem tartsd kézben,mert te kézben akarod tartani,ha látod,hogy érdeklődik más valami iránt,akkor hagyd,had fedezze fel a világot, legyen egyedül is a játszószőnyegen,pihenőszékben vagy ahol jól érzi magát,amíg dolgod van.
4/5 anonim válasza:
Nekünk a neurológus mondta, hogy nem tesz jót a fejlődésének, tegyük minél többet hasra, illetve hagy mozogjon szabadon.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. jan. 3. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!