Volt-e köztetek olyan, akinek a doki az első Uh-n azt mondta, hogy lehet, hogy megállt a fejlődésben a baba, visszarendelt egy hét múlva és minden rendben volt?
Szia!Nekem 6 hetesen nem látott semmit azt mondták méhen kívüli.2 hét múlva kelett vissza mennem(pokol 2 hét).Kontrol:(elvileg 8 hetes voltam)talán van ott valami.Kiakadtam mi az,hogy talán.6 hét múlva kontról másik orvos volt bent aki közölte,hogy egy igen szépen kifejlett ficánka van a pociba.A nagy kő leesett.
Beszéld meg a baboval hogy nem lesz semmi baj.Légy optimista.
29 hetes km
Szia!
Mi van veletek? Minden rendben van?
Szia! Köszönöm kérdésed, de sajna nincs: másnap begörcsöltem és elvetéltem.
Ma voltam egy új dokinál, aki legalább ideadta a labor beutalót és kért egy teljes vérkép + egy teljes hormonvizsgálatot, mert a korábbi doki szerint csak kétszer peches voltam , és valószínűleg úgysem derül ki semmi. Persze nála szó sem volt vérképről, meg hormonokról, ill. azt mondta, hogy majd januárban, ha nagyon ragaszkodok hozzá, akkor lehet egy pár vizsgálatot csinálni, de karácsony előtt már úgysem törődik velem senki... Az új doki szerint meg csütörtökön labor, pénteken eredmény, és még csak a mikuláson vagyunk túl. Hát ebből ismét egy nagy tapasztalat lett, de remélem az eredmények alapján legközelebb már nyugodtan vághatok bele az új babaprojektbe!
Sajnálom!
De örülök, hogy találtál egy lelkiismeretes dokit!
Nagyon drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!