Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt-e köztetek olyan, akinek...

Volt-e köztetek olyan, akinek a doki az első Uh-n azt mondta, hogy lehet, hogy megállt a fejlődésben a baba, visszarendelt egy hét múlva és minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Csak egy kis biztatásra lenne szükségem: sajna aug-ban már volt egy missed abort-om, most ismét babát várok, de ma voltam először orvosnál (6 hetes) és azt mondja, hogy kisebb mint lennie kellene (lelet szerint 7,8 mm) és van egy kis barna pecsételősöm is, de csak ma...bár szerintem ez már az idegtől volt, az UH gondoltatától, meg a rosszhírtől való félelmemben, ami lehet hogy nem volt alaptalan. Visszarendelt, és ha 1 hét múlva sem lesz fejlődés, akkor imét irány a kórház :-(
2009. nov. 24. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi volt 7.8 mm, a petezsák? Abban látott valamit?
2009. nov. 24. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam így volt a második terhességemnél, hogy a 7-dik héten csak 5 hetesnek megfelelő méretű volt, és a 9-dik hétre már felszívódásnak indult, kórházban fejezték be. A következő terhességemnél Duphastont kaptam és amellett nem volt semmi probléma.
2009. nov. 24. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 6 hetesen nem látott semmit azt mondták méhen kívüli.2 hét múlva kelett vissza mennem(pokol 2 hét).Kontrol:(elvileg 8 hetes voltam)talán van ott valami.Kiakadtam mi az,hogy talán.6 hét múlva kontról másik orvos volt bent aki közölte,hogy egy igen szépen kifejlett ficánka van a pociba.A nagy kő leesett.

Beszéld meg a baboval hogy nem lesz semmi baj.Légy optimista.

29 hetes km

2009. nov. 24. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
19:03 Duphaston mekkora adagban szedted? Napi mennyit? Nekem 3x1 van írva, de a munkám annyira pörgős, hogy a déli folyton kimegy a fejemből. Szeirnted probléma, hogy ha eltolom és hazajövetelkor veszem be?
2009. nov. 24. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Üdv! az első válaszolónak: igen a petezsák volt akkora, és igen, abban láttam én is valami kis fekete pöttyöt, de a doki szerint 2* ekkorának kellene lennie. Bár szerinte lehet, hogy később estem teherbe, mint a középidő, és akkor még minden rendben lehet...Nem tudom, hogy ennek mennyi az esélye? Az első missed után én nem kaptam semmit, se Duphosant, se semmi egyebet, azt mondták, hogy a természet szelektál és ennyi!!! De miért szelektálja ki 2x is az én babámat??? Szervi rendellenességet nem láttak, bár azt mondta, hogy ha 2.-szor is probléma van, akkor jöhet egy sereg hormonvizsgálat, ami az első után nem volt indokolt....
2009. nov. 25. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van veletek? Minden rendben van?

2009. dec. 7. 19:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm kérdésed, de sajna nincs: másnap begörcsöltem és elvetéltem.

Ma voltam egy új dokinál, aki legalább ideadta a labor beutalót és kért egy teljes vérkép + egy teljes hormonvizsgálatot, mert a korábbi doki szerint csak kétszer peches voltam , és valószínűleg úgysem derül ki semmi. Persze nála szó sem volt vérképről, meg hormonokról, ill. azt mondta, hogy majd januárban, ha nagyon ragaszkodok hozzá, akkor lehet egy pár vizsgálatot csinálni, de karácsony előtt már úgysem törődik velem senki... Az új doki szerint meg csütörtökön labor, pénteken eredmény, és még csak a mikuláson vagyunk túl. Hát ebből ismét egy nagy tapasztalat lett, de remélem az eredmények alapján legközelebb már nyugodtan vághatok bele az új babaprojektbe!

2009. dec. 8. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

De örülök, hogy találtál egy lelkiismeretes dokit!

Nagyon drukkolok neked!

2009. dec. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!