Kb.5 hetes terhes vagyok, de nem érzem hogy feszülne a mellem! Kissé nagyobb, de nem fájdalmas, nem feszül! Aggódnom kellene? Sajnos már kétszer elvetéltem tünet nélkül. Lehet, hogy most is megállt a baba a fejlődésben?
Szia!
Nem kell, hogy aggódj!
Én a 11-12. héttől éreztem változást a cicimben.
Gondolom mostanában mész ultrahangra, de ne is gondolj rosszra. Nekem is volt 4 vetélésem, de miután orvosolták az okát, már nyugodtabban vártam a babám.
Kivizsgálták miért vetéltél el 2x?
Szerintem nincs gond, de ha nagyon aggódsz, nézesd meg ultrahangon. Jobb lesz akkor, ha látod és azt mondják, minden rendben van.
Amúgy én észre sem vettem, hogy feszülne a cicim, csak a férjem volt odáig, hogy hűűű, mekkora lett, hűűű, milyen feszes :)
Szia!
Kb. 2 hete tettem fel én is hasonló kérdést.Volt már egy vetélésem, és én is ujra babát várok.Viszont az 5. hétben még nem éreztem semmit.Nem fájt a mellem, csak duzzadt volt, de ezen kivül semmi.Be is pánikoltam rendesen.Aztán 1-2 nap mulva már kezdett fájogatni, de nekem inkább csak este.Azóta is inkább csak du. vagy este érzem jobban.Viszont 3 napja nem tudok kikelni az ágyból annyira émelygek, hányingerem van.Na, eddig az volt a baj, hogy nincs tünet, most pedig hogy jelzi "anya itt vagyok" teljesen kész vagyok.De örülök neki.:)
Nyugodj meg, hidd el 1-2 hét és te sem uszod meg a rosszulléteket, addig is élvezd a tünetmentes kismamaságot!
Sok Boldogságot!
7 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!