Mitől van az hogy hamarabb öregszik/fogy a magzatviz? Altalàban a magzatviz az oka annak ha megàll egy baba a fejlődésben?
Nálunk a szülésnél derült ki, hogy rettenetesen elöregedett a méhlepény. Tiszta meszes volt. Ha aznap nem születik meg, nagy baj is lehetett volna belőle. Azt kérdezte a doki, cigiztem-e a várandósság alatt. Mondtam, hogy nem. De azt már nem tudta megmondani, hogy akkor mitől lehetett. Gond van nálatok?
Könnyű szülést neked majd!
A magànrendelobe azt àllapitotta meg az orvosom hogy kevés a magzatviz, ezért holnap megnézik a korhàzba a nagy gépeken hogy mi a helyzet. Ezenkivul 2100gr volt mult héten a babàm és most ugy tunt a magànrendelobe hogy nem tortént vàltozàs mult hét ota. Ezt is megfogjàk nézni holnap.
Jo lenne màr tul lenni az idegeskedésen :(
Elso baba (kislàny) és nagyon vàrjuk.
Még annyi hogy én sem cigizek.
Bizom benne hoy minden rendben van és lesz is, csak ez a vàrakozàs rettenesen bosszanto.
Nálam is így volt a kislányomnál. És én se cigiztem. Engem a 37. héten befektetet és kaptam valami gyógyszert amitől még a maradék 3 hét alatt felszedett fél kg. Ne aggódj a kórházban jó kezekben vagy. Végül császárosok lettünk. De most vissza gondolva, örülök, hogy volt dokim és hogy befektetet, mert 3 három hét alatt bármi baja lehetett volna a kislányomnak. Aki már 2 éves és makk egészséges és most várjuk az öccsit.
Ne aggódj, bízz az orvosodban.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!