Félek, hogy nagyon lemarad? Mit mondhatnék/csináljak?
Ha tényleg süket fülekre talál a tanácsod, előbb szólj anyudnak,hátha tud rá hatni...ha nem menj a védőnőhöz.
Tojni arra aki azt mondja,hogy ne szóljál be nekik...a gyerek gyerek akkor is.
Kedves utolsónak:Eszem ágában sincs hagyni hogy álljon a kisfiam, még kérdeztem is a védőnőnél + dokinál, hogy nem e lehet hogy esetleg gond hogy felhúzza magát és ül, áll.Még ülni sem hagyom (írtam is-biztos átsiklottál felette) nem hogy állni. :)))
Többiek: az a nagy harci helyzet, hogy a nagyobbik kislánynak nagyon lazák voltak az izmai.Rákellett volna adni a kengyelt, de -hogy néz az ki falun, hogy meg van kötözve a gyerek!.:(((
Genetikailag nincs vele és a középső gyerekkel semmi gond.
Anya is próbál beszélni velük, de semmi.Néhány kommentemben már írtam erről, a nagyobb kislány hozzánk jár oviba, mert náluk állítólag bunkó az óvónő.A fiukat is hozzánk iratta be oviba, pont ebből kifolyólag.70 km-re lakunk egymástól.Anyáék pedig az én szomszédaim.Talán érthetően fogalmazok!?
A nagylányon is látszik, hogy nincs vele foglalkozva.Amikor nálunk van hétközben nyugodt, aranyos gyerek aki kérdezi hogy mit segítsen, elpakol maga után ha játszott, stb.De ha pénteken jönnek érte a szülei, mint akit teljesen kicseréltek.Akaratos, hisztizik, veri magát a földhöz.Ebből is gondolom, hogy vele sincs foglalkozva.
Ami azt illeti hogy miért vállalták be a harmadikat is?Erre is van válasz: Akart ő 4-t csak nagyobb korkülönbséggel.Akkor miért nem védekeztek?És ezt hallgassátok:gumi azért nem jó, mert a férje NEM BÍRJA, gyógyszer azért, mert akkor HISZTIS lesz (tesóm) spirál azért mert MEGFOJTJA a gyereket :((((((, kúp pedig:Hát, nem lehet kivárni azt a 10 percet.
Jaj, és egyáltalán nem szerettem volna azt a benyomást kelteni hogy a kisfiam "tudománya" egyedülálló lenne.Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam.
Tudom, hogy minden baba más iramban fejlődik, de az veri ki nálam nagyon a biztosítékot, hogy olyan erőtlen a kislány.Semmi tartása, háton el sincs pár percnél tovább( mondjuk ez nem számadó-a kisfiam most barátkozik a hasával), ha ölben van, még nagyon-nagyon bicsaklik a kis buksija mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!