Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hós fiam nappal nehezen...

5 hós fiam nappal nehezen alszik el, szinte erőlteti az ébrenlétet, mintha félne, hogy lemarad valamiről. Ha el is alszik, az max.45 perc, és újra van töltve. Normális ez igy?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam is most múlt 5 hónapos, dettó ugyanezt csinálja, mondjuk sose volt nagy alvó. Bezony, mindenről tudni akarnak, ami körülöttük történik :)
2009. febr. 22. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt sokáig, aztán megszerette az alvást, nem tudom mitől. szereti a kiságyát szerencsére. sokszor leteszem, ha már fáradtnak tűnik, és mondom neki, hogy nem muszáj aludnod, csak pihenj egy kicsit. játszik, nézegeti a kezét, beszélget, és egyszer csak mégiscsak elalszik. a háromnegyed óra nála is szent, annál többet egyszerre sosem pihen. egy könyvben olvastam, hogy az normális, hogy háromnegyed óránként ébred!
2009. febr. 23. 12:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!akkor becsüljük meg azt a 45 percet!!!!!!!!
2009. febr. 23. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!