Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vehetném rá a vendégeimet...

Hogy vehetném rá a vendégeimet akik babalátogatóba jönnek, hogy kezet mossanak mielőtt a babához nyúlnak?

Figyelt kérdés
nekem ez természetes. cikinek érzem hogy én szóljak és nem maguktól jönnek erre rá. épp elég ha csak a kilincset fogják meg, hemzsegnek a bacik, nem beszélve ha pl. busszal jönnek....brrr lehet hogy én vagyok túl paranojás?
2008. okt. 17. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez neked ciki???Nekik kellene,h az legyen!Felnőtt emberek,és nem az az alap,h kezet mosnak?Pláne babás háznál?Sztem tök jó fej vagy,h megpróbálod kezelni a dolgokat!Én biztos nekik esnék(elég erős "majd én megmondom"hajlam munkálkodik bennem, és ami a szívemen,az a számon,még ha megsértődnek is)5 hós baba anyukája
2008. okt. 18. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Sziasztok!

Amikor jött hozzánk valaki babalátogatóba így fogadtam ő(ke)t: ha nem jó a vendégpapucs mérete, adok plussz zoknit, arra van a fürdőszoba, itt a külön kéztörlő (amit persze egyből ahogy elmentek raktam a szennyestartóba). Ha meg valakit "betegnek" ítéltem (ehhez elég volt egy orr-szippantás, orrtörlés), adtam neki maszkot... akkor is, ha nem óhajtotta megszeretgetni a kicsit. Inkább sértődjenek meg, mint hogy beteg legyen a gyerek.

2008. okt. 18. 07:49
 13/15 anonim ***** válasza:
A maszk azért egy kicsit túlzás,mert abban a pillanatban ahogy kinyitják az ajtót egy beteg ember előtt a bacik már ott hemzsegnek a levegőben,tehát hiába maszkolod le....a fogdokik is azért vesznek maszkot fel,hogy a nyál és víz ne csapjon a fejükbe..különben tök mindegy a levegő miatt...amúgy sztem sem ciki.Én megkértem azokat akik nem mostak kezet,hogy légyszives moss kezet és tartsd rendesen a fejét a babának,mert akinek nincs az nem tudja és nehogy megránduljon neki..sőt ha pl.üldögél már egy darabig,iszogat eszeget akkor is csak úgy adom oda ha kezet mosott,hiába vagyunk nálunk.Nekem pl van egy kiskutyám,nem félek ,hogy gyerek mellett tartok állatot,mert tisztán tartjuk,rendesen féregtelenítjük,séta után alváz törlés-mindent beleértve,de ha játszunk vele,simogatjuk mindig kezet mosunk utána és ha a vendég teszi ezt akkor tegye meg ezt ő is.Szval sztem egyáltalán nem ciki ez,sőt tényleg annak kellene cikinek lenni aki nem mos magától kezet.3hós baba mamája
2008. okt. 18. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Mind hasznos vàlasz.pluszba azt tudom még ajànlani,hogy ha valakinek odaadod a babàt,akkor polyàba add oda!

Biztonsàgosabb.

2008. okt. 18. 09:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor megérkezett valaki, köszöntem, és nemes egyszerűséggel azt mondtam, a lehető legkedvesebben, hogy balra van a füdőszoba ott lehet kezet mosni, mintha kérdezték volna. Senki nem tiltakozott. Kivétel a Dédi, aki azt mondta hogy már ő otthon mosott :-) aranyos volt a kijelentés, de azért én megkértem, hogy "azért megtennéd, hogy mosol itt is?" és megmosta :-)

Én fel voltam készülve és fel vagyok most is készülve a kézmosás, fogdosás téren, nálam nincs e téren udvariaskodás, ő az én gyermekem, védem, mert egy anyának ez a kötelessége. Ha valaki még is volt olyan figyelmetlen és hozzányúlt az arcához, vagy a kezéhez mindig volt popsi kendő a közelben és letöröltem, soha nem érdekelt a sértődés. Az aki ezen megsértődik, jobb ha többet nem is jön. Ez bármilyen közeli rokonra is értendő.

2008. okt. 19. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!