Igaz, hogy nem mehetek babalátogatóba ha menstruálok?
Figyelt kérdés
Mert azt szokták mondani, hogy árt a babának. Babona.2010. nov. 17. 13:29
2/24 anonim válasza:
Jesszus, ne foglalkozzál ilyen babonákkal...
3/24 anonim válasza:
Nem hallottam még erről, butaság...
4/24 anonim válasza:
Én csak arra lennék kíváncsi ezt ki és hogyan ellenőrzi. :))
5/24 A kérdező kommentje:
Hát ez az.... Én sem huzattam le senkivel a bugyját az ajtoban.... De akartam menni egy barátnőmhöz babalátogatoba, és rákérdezett, mert hogy rosszul fog aludni a baba.
2010. nov. 17. 13:33
6/24 anonim válasza:
nem hallottam ilyen babonáról. gondolj bele, nővéred szült, felhív, h ugorj át egy pár órára, segíteni, beszélgetni stb. te pedig ahelyett, h azt mondanád, oké, indulok, azt feleled, nem mehetek, menstruálok és árt a babának... mennyire nevetne ki szerinted???:D
7/24 anonim válasza:
ehhez hanyas IQ kell? Ilyet egyáltalán kitalálni is, meg hinni is benne...
borzasztóan sötét emberek vannak....
8/24 anonim válasza:
:D Ez volt a nap poénja... De most komolyan... Ilyenről még én sem hallottam, ha nagyon töröm a fejem, akkor sem tudom az okát kitalálni, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz!
10/24 anonim válasza:
Tök jó, ezt még nem is hallottam :D :D
Most már ez is a kedvencem lesz :)
Eddig ez volt a favorit: ne nézzen piros színt a baba, mert akkor az ördöggel cimborál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!