Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha csak éjszakára teszem...

Baj, ha csak éjszakára teszem a kiságyába?

Figyelt kérdés
6 hetes a lányom, és napközben velünk van a nappaliban egy nagy ágy közepén a játékaival, és nagyon élvezi. Mindig lát minket, és mi is őt, sosincs egyedül. Ha itt elalszik nappal, nem viszem át a hálószobába, a kiságyába, hanem csak hagyom. Csak éjszakára a fürdetés és az utána következő etetés után viszem át, és akkor szépen el is alszik. Nem fogja ez később sem összezavarni, ha egyszer itt alszik, egyszer ott?
2008. okt. 17. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem semmi baja nem lesz,én úgyanígy voltam a kisfiammal!Most 5 hónapos és ő is csak éjszaka alszik a kiságyban.Nemsokára veszünk járókát,hogy a nappaliban legyen velem,ezután is!Ne idegeskedj,mindenki másképp szoktatja szerintem a babáját!Jó egészséget és sok örömöt kívánok nektek!
2008. okt. 17. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 5 hónapos és kezdetektől fogva egész nap velem van a nappaliba vagy a konyhába és én is csak éjszakára teszem a kiságyba de akkor mindig. Semmi baj nincs ezzel sőt nekem ajámlotta is a gyerekorvos hogy "legyen az életünk része" lássa mikor mit csinálunk, mik a csládi szokások és ne szigeletjük el. Ügyesen fejlődik, nyugodt, értelmes baba a miénk.
2008. okt. 17. 15:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Manapság annyit hallani-olvasni a "következetes" nevelésről, hogy elbozonytalanodtam... De már látom, hogy nem lesz baj ebből. Jó babázást nektek is!
2008. okt. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!