Szeretném visszaszoktatni 15 hónapos gyermekemet a kiságyába éjszakára! Milyen módszert ajánlanátok?
Hajnal körül megébred és köztünk alszik tovább reggelig, mert különben üvölt, ha nem vesszük ki az ágyából. Kb. 4 hónapja van így, folyamatosan "hozta előre" az ébredéseket, eleinte csak 5-kor kellett kivinni, már most jó, ha 2-ig az ágyában alszik!
Egyszer mr próbáltam visszaszoktatni, bent maradtam vele az ágya mellett, nem vettem ki. Nem sírt,de 4 órát fent volt és állt a kiságyban, én hamarabb elaludtam ülve a szőnyegen!
Ezt 4 napig csináltuk, aztán lebetegedett (náthás volt) és kárba veszett az addig elért eredmény...
Van aki híve annak a módszernke, hogy be se kell menni a gyerkőchöz, hagyni kell sírni?
Nálunk is u.az a helyzet, mint nálatok.
Sír, ha nem veszem ki. Amint lerakom a mi ágyunkra, már alszik is. :)
De mikor mélyen szunyókál, én visszateszem a kiságyba.
Néha húzza reggelig, de van, hogy 1-2 óra múlva megint ébred és ki kell venni.
Hát, az van. Ordítani nem hagyom, és én is szeretnék pihenni, úgyhogy marad ez a megoldás. :)
Nem mentél velem sokra, csak legalább tudod, hogy nem vagy egyedül ezzel a dologgal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!