Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10,5 hónapos kislányomat hogy...

10,5 hónapos kislányomat hogy tudnám visszaszoktatni a kiságyába?

Figyelt kérdés

Eddig szépen aludt a kiságyában egész éjszaka. Igaz felkelt 1 vagy 2alkalommal, de megciciztettem és szépen visszaraktam a kiságyába és aludt tovább.

Most egy nagy csomó foga kijött és borzalmas éjszakáig voltak kb. 2hétig és közben el is költöztünk, így ha felébredt éjszaka akkor magam mellé vettem, apa meg költözött a nappaliba...

De mostmár semmi meg, megszokta az új lakást és a fogzás is elcsillapodott (10fognál járunk).

De nem bírom most már visszatenni éjszaka a saját kiságyába ha megébred. Mit tegyek????

2011. máj. 23. 09:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Légy következetes ha eddig nem voltál.nehéz lesz az eleljén de csak igy érsz el eredményt.
2011. máj. 23. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia nálunk hasonló volt a helyzet ahogy letettem az ágyába sírt köztünk meg békésen aludt.Én egy éjszakára beköltöztem mellé a szobájába ,a földön aludtam fogtam a kezét és énekeltem neki ha felébredt és sírt.A második és harmadik este csak addig kellet benn lennem amíg el nem aludt.Addig szintén fogtam a kezét és énekeltem neki persze nem órákig 5-10percet.Utána már nem voltgond azóta is az ágyában alszik.Egyébként 10 hónapos.
2011. máj. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!