13 hósan visszaszoktatni a cumira?
Figyelt kérdés
fél éves koráig cumizott, aztán mindig kiesett elvettük, de így rászoktattuk ringatós alvásra, most már éjszaka is csak ringatni kéne, felvesz-letesz egy hete próbáljuk nem megy, a cumisüvegével alszik el, most adjam vissza neki a cumit, hogy ne a levegőt szívogassa az üres cumisüvegből? az ujját nem veszi be...orálisan flusztrált lesz...2011. júl. 28. 16:19
1/7 anonim válasza:
adj neki cumit, nem fogja az érettségire magával vinni. de csak alváshoz, nálunk bevállt. 1 éves
2/7 anonim válasza:
egyiksem jó megoldás!
se a cumi, se az üveg.
sajnos tanácsot adni nem tudok, az egészet ne haradudj ott rontottad el hogy cumit adtál neki !
3/7 porcukormókus válasza:
Igenis van, hogy a cumi használata igazi MEGVÁLTÁS! Nálunk is azóta megy könnyebben az elalvás, és van olyan is, hogy ordít és a cumi megnyugtatja.
Nincs kicsit túllihegve ez a cumi-mizéria?
4/7 anonim válasza:
Az én lányom mindig cicin aludt el. Megijedtem, hogy mi lesz ha nem lesz tejem? Aztán egyszercsak betettem a kiságyba cumival és tudta, hogy alvás lesz. Addig soha sem kellett neki a cumi. Most már tudja, ha cumi és kiságy akkor aludni kell. 1 éves
5/7 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy a cumi annyira káros lenne. Az én kisfiam 9 hónapos koráig egyáltalán nem cumizott. Majd egyik napról a másikra rászokott és azóta egyedül elalszik a kiságyában. Nem kell ringatni, tologatni babakocsival. Csak egyszerűen leteszem, betakarom odaadom neki a cumit és már alszik is. Nekünk is nagy megváltás volt, hogy rászokott a cumira. Szerintem is próbáld ki a cumit.
6/7 anonim válasza:
aha.. lehet megváltás a cumi, de a fogainak nem
13 hónaposan már nem kéne cumiznia
mikor fog róla leszokni?
7/7 A kérdező kommentje:
probléma megoldódott, cumi nem kell neki, üveg kéne inkább... de azt nem kapja meg csak ha iszik belőle...
köszönöm a tanácsokat!
2011. júl. 31. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!