Vannak babák, akik 5-6 hónaposan szoknak rá a cumira?
Figyelt kérdés
Soha nem fogadta el a fiam, de volt itthon, játszott vele, de utálta, ha a szájába tesszük. Már hetek óta nehezen aludt el, kipróbáltam a cumit, és két napja azzal alszik. Én nem vagyok cumi-ellenes, de most miért szokott rá? Talán a fogzás?2011. aug. 30. 17:58
1/3 anonim válasza:
Símán lehet a fogától. Az én fiam elég picinek szokott rá, de nem lett cumizavar belőle és szerencsére 20 hónapos korában magától vált el a cicitől és fogzós napokon nem lehet elvenni a cumit tőle.
A barátnőm lánya 1 évesen szokott rá, és 3 évesen vitte el a Mikulás.
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam pont az ellenkezője: mióta elindultak az első fogak (már kibújtak), azóta nem fogadja el a cumit.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát én igazság szerint örülök most neki, mert semmi nem nyugtatta meg, és fél órát kellett ringatni, most viszont cumival nagyon gyorsan elalszik.
2011. aug. 30. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!