Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám visszaszoktatni...

Hogyan tudnám visszaszoktatni éjszakára a kiságyába?

Figyelt kérdés

11 hónapos elmúlt a lányom.Pár hete náthás volt,és nagyon nyűgös,kedvetlen lett,éjjel is gyakran kellett szívni az orrát.Így éjszakára odavettük.Mostmár rendbe jött,de nem akar az ágyában aludni.Vacsi után elalszik ott,de max. 1-2 órát.Utána felébred és addig sír,amíg oda nem vesszük.Én nem tenném,de a férjem,mondván ő reggel korán kel és aludni akar.De akkor így sose fog az ágyában aludni.Én be akartam vállalni,hogy pár éjszakát hagyom sírni(persze,ha nincs semmi baja),de az apja nem hagyja-aludni akar.Mit lehetne tenni?(az,hogy apa külön helységbe aludjon nem megoldható-nincs)

Érdekes viszont,hogy amióta köztünk alszik,leszokott az éjszakai evésről.Eddig 1x evett hajnali 1-3 körül,most nem.Ez is mitől lehet?

Én már olyan fáradt vagyok,éjjel nem tudok rendesen aludni,elnyújtózni,kimerültem!

2009. jan. 12. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk is apa alszik volt a gond:-)

Próbáld péntek szombat éjjel, mikor párod sem dolgozik. (és tudja meg kcsit ő is, milyen kelni a gyerekhez negyedóránként..)

2009. jan. 12. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Mikor a kisfiamat visszaszoktattam az ágyába (ami szerencsére nem volt nehéz),én a földre raktam egy szivacsot és azon aludtam pár napig, aztán én is visszamentem a saját ágyamba! Próbáld ki, hátha sikerül nektek is!
2009. jan. 12. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem fog mindenki egyet érteni velem , de mi úgy orvosoltuk ezt a problémánkat , hogy leszereltük a kiságy egyik oldalát és összetoltuk az ágyakat és betoltuk a falig , hogy nehogy szét csússzon a két ágy és igy eggyütt és mégis külön alszunk. Hátha nektek is bejön.
2009. jan. 12. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A masodik kerdesedre a valasz: a gyerekek gyakran azert kernek enni ejszaka, mert hianyoljak a szuleiket. Most hogy ott van veletek, nem kell neki a hami, a mami jobb:-)
2009. jan. 12. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Az utolsó aranyos volt,igen,lehet benne valami.:) Inkább éjszaka megetetem.Apa sajnos sose kel fel hozzá,tulajdonképpen nem sokat segít a lányunk körül,inkább csak játszik vele.:( Remélem túl leszünk ezen az időszakon,mert már eléggé fáradt vagyok.Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!