Mikor tegyük külön éjszakára a babát?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 19:16
1/5 anonim válasza:
Mert most veletek alszik? Egy szobában, vagy egy ágyban?
2/5 anonim válasza:
Én először fél éves koráig akartam vele egy szobában aludni, de csak 8 hónaposan szoktattuk át a szobájába.Nem volt légzésfigyelőnk, se bébiőrünk ( bár ez nem is nagy gond egy 3 szobás lakásban, mert bárhol szem előtt van ), és én így voltam nyugodt, hogy mellettem feküdt a kiságyban.A férjem már hamarabb átszoktatta volna.Jó volt ez így, most egy éves múlt, és gyönyörűen alszik a szobájában reggelig.Bár szerencsére sose kellett éjszakáznom, mert 6 hetes kora óta alszik reggelig.Előtte is csak egyszer kelt.Ő csak akkor ébred, ha jön a foga, vagy ha beteg.
3/5 anonim válasza:
Első lányunk az első pillanattól kezdve a saját szobájában alszik, és nem bántam meg h külön raktuk. nem volt bébiőrünk és légzésfigyelőnk sem , egymás mellett van a két szoba, hallom a legkisebb rezdülését is.
Most a második lányunk a mi hálónkban fog aludni egy darabig, de saját ágyában. addig amíg éjjel többször kel és napközben is sokat alszik nem rakom át a nagyhoz. Éjjel sem akarom zavarni, de amíg a kicsi napközben 2-3x alszik, nem akarom a nagyot kizárni a szobájából, ahol egyébként nagyon szeret játszani.
4/5 anonim válasza:
a fiam első naptól külön szobában aludt a kiságyban.most két éves és egy hónapos,eddig öt alkalommal aludt velem betegség idején,de az sem baba korában volt,hanem az elmúlt hónapokban.illetve nyaraláskor volt öt éjszaka,amikor egy szobában aludtunk,de külön ágyban
5/5 krisztivan válasza:
Kisfiam rettenetesen rossz alvó már újszülött kora óta.Egy szobába de külön ágyban aludt.Úgy voltam vele hogy-másfél-két óránként ébredt és vissza kellett altatni-én bizony nem fogok egész éjjel vándorolni a két szoba között.1 éves korában már nem bírtam tovább(sem szellemileg,sem fizikailag)a nem alvást és külön szobába költöztünk.Azóta "csak" kétszer ébred éjszaka.Szóval nekünk hamarabb kellett volna a külön szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!