Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti gyerekorvosotok kimegy...

A ti gyerekorvosotok kimegy házhoz? Lehet hívni a mobilján bármikor (persze nem éjszakára gondolok)?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 11:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem még ha 40 fokos lázas lenne se!!!! Mobilján nemlehet elérni....... Ezért fogunk váltani
2011. nov. 18. 11:04
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen, ha olyan a helyzet hogy semmilyen esetbe nem tudom elvinni akkor kijön házhoz. És igen lehet hívni a saját mobilján is.
2011. nov. 18. 11:04
 3/16 anonim ***** válasza:
Persze, kijön, elérhető a mobilján.
2011. nov. 18. 11:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Mobilján lehet, ha nem rendel. Ha rendel, akkor ott érem el. Házhoz is jön, ha kérem
2011. nov. 18. 11:08
 5/16 anonim ***** válasza:

Akár éjjel, akár nappal hívható és kijön házhoz.

Van, hogy rendelés végén telefonáltunk neki, másfél óra múlva itt is volt. Nagyon rendes, nem kell soha magyarázkodni neki, nem kell könyörögni receptért, szeretjük.

2011. nov. 18. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:

Anno úgy választottunk orvos, hogy ki tud-e jönni? Akit szerettem volna megmondta, hogy neki nem fér bele az idejébe, nagyon sok gyerek van a körzetében.

Így másikat választottunk. Épp a héten lett volna rá szükség, hogy kijöjjön. Fel is hívtam, és közölte, hogy ő nem tud segíteni, menjek a fülészetre. Na, felhívtam egy másik dokit (barátnőmék gyerekorvosa), aki 2 óra múlva ki is jött, írt gyógyszert, szerencsére azóta már sokkal jobban van a babám. És nem kellett vele betegen a kórházban ücsörörgni a fülészeten.

Szóval én leviszem a kötelező oltásokra a mi dokinkhoz, de ha gond van, akkor marad a másik doki.

2011. nov. 18. 11:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, mennyit adtok neki, ha házhoz jön?
2011. nov. 18. 11:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nálunk 5000 Ft-ot kér a doki.
2011. nov. 18. 11:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Kijön, bármikor elérhető, mikor választottuk kerek perec megmondta, ha kihívom kényelmi okokból 3000 ft-ot fog kérni, ha azért hívom, mert a gyerek meg sem bír mozdulni az ágyban akkor egy fillért sem fogad el. Ez így is van. Nagyon jó doki.
2011. nov. 18. 11:35
 10/16 anonim ***** válasza:

11:18-as vagyok

Nálunk is 5000 Ft a kiszállás.

A szomszédék 3000 Ft-ot adnak, de ők mellé adnak saját palackozású bort és saját mézet.

2011. nov. 18. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!